Αναστάσης Ροϊλός: Στην υπόκλιση επί σκηνής έφαγε επική... τούμπα αλλά το Twitter τον λάτρεψε!
Showbiz

Αναστάσης Ροϊλός: Στην υπόκλιση επί σκηνής έφαγε επική... τούμπα αλλά το Twitter τον λάτρεψε!

Μία άβολη στιγμή έζησε ο Αναστάσης Ροϊλός σε παράσταση στην τελευταία υπόκλιση στο κοινό όταν έφαγε... τούμπα μπροστά σε εκατοντάδες ζευγάρια μάτια, όμως φρόντισε να το καλύψει με... στυλ! 

Ο ηθοποιός αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση Άμλετ όπου και υποδύεται τον ομώνυμο ρόλο και χθες το βράδυ βρέθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές στα Ιωάννινα.

Λαμπερές παρουσίες στον «Άμλετ» στο θέατρο Βράχων - Η σικ Λέχου & το γαλλικό στυλ της Διδασκάλου!

Photo-by-Anastasis-Roilos-on-April-24-2024.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair-overcoat-headdress-skull-cloak-and-costume..jpg

Όλα πήγαν υπέροχα κατά τη διάρκεια της παράστασης, όχι όμως και στην τελευταία υπόκλιση των ηθοποιών. Ο Αναστάσης Ροϊλός δεν υπολόγισε καλά τα βήματα που έκανε ανάποδα προς τα πίσω με αποτέλεσμα να πέσει με την... όπισθεν!

Ευτυχώς οι κινήσεις του ήταν απαλές και όχι μόνο δεν τραυματίστηκε αλλά φρόντισε την ώρα που έπεφτε να πιαστεί από τα μπράτσα των συναδέλφων του, να κάνει την... τούμπα και να σηκωθεί ξανά στα πόδια του, ευχαριστώντας τον κόσμο για την τιμή που του έκανε να τον αποθεώσει στο τέλος της παράστασης.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο όμως έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες του Twitter να τον... αποθεώνουν για τον τρόπο που προσπάθησε να καλύψει την όλη άβολη στιγμή.

roilos-2.jpg

Δείτε παρακάτω την... επική τούμπα του:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved