Η Κατερίνα Δαλάκα αποκαλύπτει: «Είμαι μόνη μου, προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει τίποτα»
Showbiz

Η Κατερίνα Δαλάκα αποκαλύπτει: «Είμαι μόνη μου, προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει τίποτα»

Μόνη της δηλώνει στην προσωπική της ζωή η Κατερίνα Δαλάκα η οποία αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μύκονο με τη Ματίνα Ζάρα για διακοπές. 

Οι δύο καλλονές απολαμβάνουν όμορφες στιγμές τόσο τα πρωινά στις παραλίες όσο και στα στενά του νησιού τα βράδια, κάνοντας βόλτες και socializing.

Στιγμές ξεκούρασης για τη Δαλάκα μετά τον τελικό του Survivor! Η επώνυμη παρέα της & η βραδινή βόλτα

0473_MATINA_ZARA_KATERINA_DALAKA_1572024.jpg

Η Κατερίνα Δαλάκα, αμέσως μετά τους έξι δύσκολους μήνες στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor όπου πήγαινε για τέταρτη συνεχόμενη φορά, θέλησε να αφιερώσει λίγο χρόνο στην προσωπική της ξεκούραση και διασκέδαση.

Και πού καλύτερα από τη Μύκονο που είναι ένας προορισμός που η ίδια λατρεύει. Μαζί με την καλή της φίλη Ματίνα Ζάρα βρέθηκαν εκεί για να ξεχαστούν από κάθε σκοτούρα και προβληματισμό και να χαρούν το ελληνικό καλοκαίρι.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, μιλώντας στο Mykonos Live TV, παραδέχτηκε ότι είναι μόνη και επεσήμανε πως αυτόν τον καιρό θέλει να δώσει προτεραιότητα στη δουλειά της αλλά και στην προσωπική της ηρεμία. Όσο για το αν θα ξανασυμμετείχε στο Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα έδειξε να είναι αρνητική, όπως ήταν και όταν είχε ερωτηθεί από τον Γιώργο Λιανό στο φινάλε του φετινού κύκλου. Όσο για τη Ματίνα Ζάρα, μίλησε για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της στο LAV Stage με την Καίτη Γαρμπή και τον Γιώργο Λιβάνη επισημαίνοντας πως της έχουν κάνει τρεις φορές πρόταση για να βρεθεί ως παίκτρια στο Survivor.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved