Νέο λουκ για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Η εντυπωσιακή αλλαγή της μετά το τέλος του Σασμού!
Showbiz

Νέο λουκ για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Η εντυπωσιακή αλλαγή της μετά το τέλος του Σασμού!

Η τηλεοπτική Βασιλική του Σασμού, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με την αγαπημένη σειρά του Alpha και αφού ξεκουράστηκε σε έναν αγαπημένο της προορισμό, είπε να κάνει και τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. 

Η όμορφη ηθοποιός, η οποία δεν αλλάζει με τίποτα το χρώμα των μαλλιών της, το σκούρο καστανό με το οποίο τη γνωρίζουμε τόσα χρόνια, είπε να αλλάξει λίγο την κουπ της, υιοθετώντας ένα πολύ νεανικό κούρεμα με αφέλειες.

Λαμπροπούλου: Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της - Πού βρέθηκε μετά το φινάλε του «Σασμού»;

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μάλιστα, ενθουσιασμένη για την αλλαγή της αυτή, ανέβασε και τις πρώτες φωτογραφίες της με τον... νέο εαυτό της, ποζάροντας στον καθρέφτη του κομμωτηρίου.

Η ηθοποιός, μετά το τέλος του Σασμού, αφού πέρασε ολιγοήμερες διακοπές σε έναν αγαπημένο της τόπο, τη Σκόπελο, επέστρεψε στην Αθήνα και πολύ πιθανόν να ξαναφύγει για κάποιο άλλο ταξίδι. Στο μεταξύ όμως, θα διαμορφώσει και το πρόγραμμά της καθώς σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ έχει ήδη κλείσει την επόμενη τηλεοπτική της δουλειά μετά τον Σασμό.

Συγκεκριμένα, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου θα πρωταγωνιστήσει στην ελληνική μεταφορά του δημοφιλούς ψυχολογικού θρίλερ «Dr Foster», που αφορά την ιστορία μίας επιτυχημένης γιατρού η οποία ζει μία φαινομενικά υπέροχη ζωή, ώσπου ανακαλύπτει τα σκοτεινά μυστικά του συζύγου της και όλα ανατρέπονται. Το εν λόγω σίριαλ θα ολοκληρωθεί σε 60 επεισόδια, σε αντίθεση με το πρωτότυπο, που έχει μόλις 10, ενώ τα πρόσωπα που συζητούν για να αναλάβουν το σενάριο είναι η Κωνσταντίνα Γιαχαλή και ο Γιάννης Σκαραγκάς. Όσο για τη σκηνοθεσία θα την αναλάβει ο Αλέκος Κυράνης.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved