Η Φουρέιρα φωτογραφίζει τον γιο της Ερμή & η Κάβουρα κάνει βόλτες αγκαλιά με την 1,5 μηνών κόρη της
Showbiz

Η Φουρέιρα φωτογραφίζει τον γιο της Ερμή & η Κάβουρα κάνει βόλτες αγκαλιά με την 1,5 μηνών κόρη της

Μαμάδες εν δράσει όταν μιλάμε για την Ελένη Φουρέιρα και τη Βίκυ Κάβουρα

Οι δύο μαμάδες όταν έχουν ελεύθερο χρόνο τον αφιερώνουν πάντα στα παιδιά τους. Αυτό έκανε η Ελένη Φουρέιρα η οποία φωτογράφιζε τον γιο της, Ερμή να παίζει με τα παιχνίδια του και απολάμβανε τις στιγμές μαζί του σήμερα (18/7) το απόγευμα.

Φουρέιρα: «Με χτύπησε κατά λάθος στο μάτι και είχε πρηστεί. Ήταν φοβερό που δεν αντέδρασα καθόλου»

Photo-by-Eleni-Foureira-on-June-23-2024.-May-be-an-image-of-1-person-underwear-and-text..jpg

Instagram / foureira

Όσο για τη Βίκυ Κάβουρα, η οποία έχει γεννήσει μόλις πριν από 1,5 μήνα, δεν κάνει ούτε βήμα χωρίς το κοριτσάκι της που όπως έχει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της ήθελε πολύ να κρατήσει στην αγκαλιά της αφού ήταν όνειρό της να γίνει μανούλα.

Μάλιστα η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία της ενώ κρατούσε σε βόλτα της αγκαλιά τη μικρή πριγκίπισσά της, δείχνοντας πραγματικά πολύ ευτυχισμένη.

Ο μικρός Ερμής ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο του 2023 και από τότε η ζωή της Ελένης Φουρέιρα άλλαξε για πάντα. Από τότε η τραγουδίστρια είναι αφοσιωμένη στον μικρό της πρίγκιπα. Όμως το ίδιο κάνει και η Βίκυ Κάβουρα η οποία από την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη της δεν έχει χρόνο και... μάτια για κανέναν εκτός από εκείνη.

Σήμερα ανέβασαν και οι δύο φωτογραφίες από τα παιδιά τους, την ώρα που περνούσαν ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Και είναι και οι δύο υπέροχες...

Δείτε παρακάτω τις φωτό που ανέβασαν:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved