«Κύματα» αγάπης για Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας στην Τουρκία: «Πώς τους πετσόκοψες έτσι;»
Showbiz

«Κύματα» αγάπης για Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας στην Τουρκία: «Πώς τους πετσόκοψες έτσι;»

Δέκτης γλυκών σχολίων και «κυμάτων» αγάπης και συμπαράστασης έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα η Δέσποινα Βανδή μετά τα όσα συνέβησαν στη Σμύρνη της Τουρκίας με την ακύρωση της συναυλίας της εκεί. 

Να θυμίσουμε ότι η Ελληνίδα τραγουδίστρια είχε βρεθεί εκεί την περασμένη Τετάρτη (17/7) για μία συναυλία που θα έδινε στο πλαίσιο της περιοδείας της για τα 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας της στο ελληνικό τραγούδι όμως αυτή δεν έγινε ποτέ όταν η ίδια η Δέσποινα Βανδή, στο sound check που έκανε στο χώρο όπου θα εμφανιζόταν διαπίστωσε πως η σκηνή καλυπτόταν από μία τεράστια αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ και μία τουρκική σημαία.

despoina-vandi.jpg

Όπως αποκάλυψε η ίδια μετά την εσπευσμένη επιστροφή της στην Ελλάδα καθώς αρνήθηκε να εμφανιστεί έτσι, ζήτησε να κατέβει η συγκεκριμένη αφίσα και να μπει μία ελληνική σημαία δίπλα σε εκείνη των Τούρκων. Κάτι που δεν έγινε δεκτό από τους Τούρκους διοργανωτές ενώ και η δήμαρχος της Σμύρνης πυροδότησε ακόμα περισσότερο την κατάσταση με δηλώσεις της.

Μπορεί οι Τούρκοι να κατέκλυσαν τα social media με επικριτικά σχόλια εις βάρος της Δέσποινας Βανδή για μία τέτοια απόφασή της, όμως υπήρξαν και οι Έλληνες θαυμαστές της που δεν μπορούσαν παρά να την επαινέσουν για την κίνησή της αυτή.

Όλοι τους της έδωσαν συγχαρητήρια για την απόφασή της να ορθώσει ανάστημα και να μην τραγουδήσει εκείνο το βράδυ λόγω των συνθηκών, κατακλύζοντας και εκείνοι από την πλευρά τους τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης στο πρόσωπο της Δέσποινας Βανδή. Δείτε κάποια χαρακτηριστικά παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved