Αθηνά Καμπάκογλου

Showbiz

Η Αθηνά Καμπάκογλου άρχισε να γράφει στίχους

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αθηνά Καμπάκογλου άρχισε να γράφει στίχους και μαζί με τον Γιώργο Αλτή έχουν δημιουργήσει αρκετά τραγούδια. 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής της ΕΡΤ2, Η αυλή των χρωμάτων, μετά το τέλος της συνεργασίας της με την κρατική τηλεόραση άρχισε να ασχολείται με τη συγγραφή στίχων. Άλλωστε η μουσική ήταν πάντα κάτι που την τράβαγε και συνεχώς μελετούσε. Δεν είναι τυχαίο ότι κατά τη διάρκεια των εκπομπών της η Αθηνά Καμπάκογλου έψαχνε στοιχεία για το κάθε τραγούδι που παρουσιαζότανε στην εκπομπή και μετέφερε στους τηλεθεατές την ιστορία του.

Πριν από λίγο καιρό η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είχε τη χαρά στίχοι της να μελοποιηθούν και να τραγουδηθούν από ανθρώπους που εκτιμά.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου:

«Η Αθηνά Καμπάκογλου και ο Γιώργος Αλτής, παρουσιάζουν με μεγάλη χαρά, το τρίτο τραγούδι τους με τίτλο: “Του Ιούδα το φιλί”.

Ο Μανώλης Τοπάλης με την γνήσια λαϊκή φωνή του ερμηνεύει δωρικά και μοναδικά αυτό το ζεϊμπέκικο.

Η παρέα των συντελεστών με τις συναντήσεις, τις πρόβες, τις παρουσιάσεις αφιερωμάτων, τιμά το μουσικό παρελθόν μας, αλλά δημιουργεί και προτείνει νέα τραγούδια! Ο Γιώργος Αλτής μελετητής και σολίστας του μπουζουκιού, γράφει συνεχώς νέα τραγούδια και έχει αφιερωθεί, εδώ και χρόνια, στην μεγάλη του αγάπη, το λαϊκό τραγούδι.

Πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο «Άτακτη γεννήθηκα» με την Δήμητρα Σταθοπούλου και έπειτα ακολούθησαν τα “Ατελειώτα Φιλιά” με την Εύα Κανέλλη».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved