Αλιμπέρτη: Πόζαρε στο φακό του γιου της – Η βραδινή έξοδος στο νησί και το no make up look της
Showbiz

Αλιμπέρτη: Πόζαρε στο φακό του γιου της – Η βραδινή έξοδος στο νησί και το no make up look της

Σε μια από τις πιο ωραίες και ανέμελες στιγμές της απαθανατίστηκε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Και όπως και να το κάνουμε όταν σε φωτογραφίζει ο γιος σου αυτόματα η πόζα γίνεται τόσο αληθινή που αποτυπώνεται σε αυτή η ευτυχία και η χαρά.

Αλιμπέρτη: Ποζάρει στην παραλία και δεν ξέρεις τι να πρωτοκοιτάξεις! Τα πόδια της ή το μαύρισμα;

aliberti-(4).jpg

Έτσι και η Σοφία Αλιμπέρτη απολαμβάνοντας δείπνο σε βραδινή της έξοδο με τον γιο της, Μιχαήλ Βαρθακούρη στη Πάρο πόζαρε στο φακό του και ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Φορώντας ένα λευκό καφτάνι που τόνιζε την μαυρισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα της, με πολύ διακριτικό μακιγιάζ και με μαλλιά επιμελώς ατημέλητα, χαμογέλασε και σίγουρα είναι από τα summer moments που θα λατρέψει.

Δες τη φωτό

aliberti.jpg

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο Μιχαήλ Βαρθακούρης παρουσίασε την φωτογραφική δουλειά του με τίτλο «Πλην Πυρός», που είναι εμπνευσμένη από την Ελλάδα. Με την ματιά του και τον φωτογραφικό του φακό και με πρωταγωνιστές τη γυναίκα και τη θάλασσα ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, αποτυπώνει, με ποιητικό τρόπο, στα έργα του, την αέναη κίνηση της θάλασσας και τη δυναμική παρουσία της γυναίκας.

295650.jpg

«Είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη για αυτούς τους δύο ανθρώπους, για τις προσωπικότητες τους, πέρα από την επαγγελματική τους ιδιότητα. Χαίρομαι γιατί κάνουν με την καρδιά τους αυτό που αγαπούν. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί κάποιος να βρει το δρόμο του από πολύ νωρίς και να ακολουθήσει αυτό που του δίνει χαρά. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο τυχεροί, να ξέρουν από νωρίς τι θέλουν να κάνουν στη ζωή τους, και αγωνίζονται σκληρά ακολουθώντας, πιθανότατα, άλλα επαγγέλματα μέχρι να το βρουν - κι αν το βρουν», έχει πει η Σοφία Αλιμπέρτη για τους γιους της.

Good Job Nicky: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του & η αποκάλυψη: Σκέφτηκα να αλλάξω & το όνομά μου

«Το δέσανε σχοινί κορδόνι ότι τα έχω με την Αλιμπέρτη, ότι χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα»

Σοφία Αλιμπέρτη: Εντυπωσιακή με animal print ολόσωμο μαγιό μια ανάσα πριν βουτήξει στη θάλασσα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved