Τα ηλιοβασιλέματα της Τσιμτσιλή με τις κόρες της & τα παιχνίδια του Τανιμανίδη με τα κορίτσια του
Showbiz

Τα ηλιοβασιλέματα της Τσιμτσιλή με τις κόρες της & τα παιχνίδια του Τανιμανίδη με τα κορίτσια του

Περίοδος διακοπών για τους celebrities, οι περισσότεροι από τους οποίους βρίσκονται σε κάποιο νησί και απολαμβάνουν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Ανάμεσά τους βέβαια η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία με το που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την εκπομπή Happy Day Που παρουσιάζει, έφυγε για τον αγαπημένο της προορισμό, την Πάρο, μαζί πάντα με τα παιδιά της, Νάγια, Μαίρη και Γιάννη.

Μάλιστα, πού και πού η όμορφη παρουσιάστρια ανεβάζει και φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις ημέρες διακοπών τους, όπως έκανε προσφάτως, ανεβάζοντας φωτογραφίες την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Μία ώρα που πραγματικά όλα αλλάζουν γύρω σου, ειδικά όταν βρίσκεσαι σε νησί και είσαι κοντά στη θάλασσα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή όπως και τα παιδιά της έδειξαν να το χαίρονται και με το παραπάνω!

Την ίδια ώρα, στις Κυκλάδες επίσης αλλά αυτή τη φορά στην όμορφη Νάξο, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε reunion με την οικογένειά του, με τα κορίτσια του Αριάνα και Φιλίππα και φυσικά τη γυναίκα του Χριστίνα Μπόμπα.

Μαμά και κόρες έχουν κάνει μόνιμο τόπο κατοικίας τους την Νάξο για το καλοκαίρι και ο μπαμπάς είναι μαζί τους όποτε δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η Χριστίνα Μπόμπα λοιπόν ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο του Σάκη Τανιμανίδη με τις κόρες του την ώρα που παίζουν στην άμμο, τρέχοντας και πειράζοντας ο ένας τον άλλον δίπλα στο κύμα. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved