Showbiz

Καράβας: Μπήκε για κρυοσάουνα στους -85 βαθμούς Κελσίου: «Είμαι έτοιμος να πεθάνω όρθιος!»

Μία ξεχωριστή εμπειρία, λίγες ώρες αφότου επέστρεψε από το ταξίδι του στο Άγιο Όρος θέλησε να ζήσει μαζί με φίλους του ο Γιώργος Καράβας

Ο γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο αποφάσισε να κάνει κρυοσάουνα, μία μέθοδο που έχει αποδειχθεί πως έχει ευεργετικά οφέλη για τον οργανισμό.

Ο Γιώργος Καράβας στο Άγιον Όρος! Οι φωτό με τους μοναχούς της Μονής Σίμωνος Πέτρας

Η... ψυχρολουσία, όμως ήταν γεγονός με το που μπήκε στον θάλαμο όπου επικρατούσαν ακραία χαμηλές θερμοκρασίες, στους -85 βαθμούς Κελσίου.

Ο Γιώργος Καράβας όμως δεν έκανε πίσω και με το μαγιό του και φορώντας μία χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο και σκουφάκι μπήκε στον θάλαμο και έμεινε εκεί για όσο χρόνο τού υπέδειξαν οι ειδικοί. «Είμαι έτοιμος να πεθάνω όρθιος. Λίγες ώρες μετά το Άγιο Όρος, άρα θα πάω έτοιμος» είπε με χιούμορ πριν κλειστεί στον θάλαμο.

Ο ίδιος ζήτησε να βιντεοσκοπηθεί η όλη διαδικασία από φίλο του και ανέβασε τα βίντεο κατά τη διάρκεια της κρυοσάουνας αλλά και μετά το τέλος αυτής.

Η εμπειρία του, όπως μπορεί κανείς να καταλάβει από την πλάκα που έκανε με τους φίλους του με το που βγήκε από τον θάλαμο, μάλλον μοναδική.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved