Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε; Ποιος Έλληνας ηθοποιός είναι ο νέος της φωτογραφίας;
Showbiz

Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε; Ποιος Έλληνας ηθοποιός είναι ο νέος της φωτογραφίας;

Εσείς μπορείτε να τον αναγνωρίσετε; Είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός που έχουμε απολαύσει σε αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές.

Ο χαμογελαστός νέος της φωτογραφίας είναι γνωστός ηθοποιός ο οποίος έχει διαγράψει μία σπουδαία καριέρα στον χώρο της υποκριτικής και τον έχουμε απολαύσει στο θέατρο και τον κινηματογράφο, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολύ γνωστές τηλεοπτικές σειρές.

katsafados.jpg

Instagram / mariloukatsafadou

Φυσικά και μιλάμε για τον Θοδωρή Κατσαφάδο!

Το Ναυάγιο - Θοδωρής Κατσαφάδος: «Ο Δημοσθένης θα βρει ένα φοβερό στοιχείο στη δίκη»

Τη φωτογραφία από τη νεαρή του ηλικία την είχε αναρτήσει η κόρη του, Μαριλού Κατσαφάδου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τη γιορτή του Πατέρα.

“Μπαμπά μου, στήριγμά μου , φίλε μου , παππού μας … Σ’ αγαπάω πάντα και σε ευχαριστώ για όλα", είχε γράψει στην ανάρτησή της.

1721463498899-582328729-katsafados.jpg

NDPPHOTO

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Λοιπόν, ο Θοδωρής Κατσαφάδος είχε μιλήσει για τις πιο δύσκολες τηλεοπτικές σκηνές που έχει γυρίσει στην καριέρα του.

"Πολλές ήταν οι δύσκολες τηλεοπτικές σκηνές που έπρεπε να γυρίσω! Και στο «Νησί» που ήμουν τυφλός και δεν έβλεπα τίποτα. Επίσης στην «10η Εντολή» σε κάποια επεισόδια έπρεπε να οδηγώ στην Αθηνών Κορίνθου την ώρα που ερχόντουσαν νταλίκες κατά πάνω μου. Μια άλλη φορά στο «Γυναίκα χωρίς όνομα» που με κυνηγούσε η Μαριάννα Τουμασάτου με έβαλαν κάτω από ένα σμπαραλιασμένο αμάξι και έμεινα από κάτω 5 ώρες".

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved