Αλίκη: Τα σπαρακτικά σημειώματα στο μνήμα και ο άστεγος που συνεχίζει να κοιμάται πάνω στον τάφο της
Showbiz

Αλίκη: Τα σπαρακτικά σημειώματα στο μνήμα και ο άστεγος που συνεχίζει να κοιμάται πάνω στον τάφο της

Σαν σήμερα γεννήθηκε το πιο λαμπρό αστέρι της Ελλάδας όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη θα συμπλήρωνε σήμερα 20/7 90 χρόνια ζωής αλλά παρόλο που έφυγε από τη ζωή συνεχίζει να είναι μαζί μας και να μας ταξιδεύει με το σπουδαίο έργο που μας άφησε.

Η εθνική σταρ της Ελλάδας έζησε μόλις 62 χρόνια και κατάφερε να εδραιωθεί στη συνείδηση ενός έθνους ως η μεγαλύτερη σταρ που πέρασε καταγράφοντας μονάχα πρωτιές στη 40χρονη καριέρα της.

Βουγιουκλάκη: Σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο από το τελευταίο πάρτι των γενεθλίων της το 1994

Πλήθος κόσμους επισκέπτεται τον τάφο της στο Α νεκροταφείο Αθηνών με σκοπό να βρεθεί μπροστά στην τελευταία της κατοικία.

Μικρά παιδιά που δεν είχαν τη “χρονική” δυνατότητα να τη ζήσουν, αλλά μονάχα να τη λατρέψουν μέσα από τις ταινίες της, επισκέπτονται με θαυμασμό το μνήμα της για να αφήσουν ένα λουλούδι αλλά και μερικά συγκινητικά σημειώματα.

Η έννοια της “αθανασίας” της Αλίκης Βουγιουκλάκη αποτυπώθηκε το 2021 στο γράμμα ενός 13χρονου μικρού παιδιού που πήγε για να αφήσει πάνω στο μνήμα ένα χειρόγραφο γράμμα.

Με συγκινητικά λόγια απευθύνεται στο είδωλο της, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, που δεν της έδωσε τη δυνατότητα ο Θεός να τη γνωρίσει καθότι η ίδια αναφέρει στο σημείωμα της, είναι μικρή σε ηλικία.

Ένα άλλο κορίτσι, η μικρή Ελένη, είχε έρθει από την Κρήτη με μόνο σκοπό να αφήσει την εικόνα της “Αγίας Αλίκης” πάνω στο μνήμα της. Την είχε στο δωμάτιο της και ένιωσε μετά από καιρό την ανάγκη να την αφήσει στο σημείο.

Η αγάπη του κόσμου είναι τέτοια που ένας άνδρας αποφάσισε να κοιμάται στον τάφο της Αλίκης. Παραμένει άγνωστο αν ο άνδρας είναι άστεγος ή φανατικός θαυμαστής της αλλά σύμφωνα με πληροφορίες συνεχίζει να πηγαίνει στο σημείο.

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αποκαλύφθηκε το μεγάλο μυστικό της 28 χρόνια μετά τον θάνατό της

Όταν η Αλίκη έφτασε στην Αυστραλία - Οι Έλληνες ομογενείς είδαν στο πρόσωπό της την πατρίδα τους

Βουγιουκλάκη: Αδημοσίευτες φωτογραφίες της με μαγιό από το εξοχικό της - Ξέγνοιαστη & ευτυχισμένη!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved