Βαΐτσου-Μπούκλη-Τσιλιμπίου: Η σχέση με τα social media & πολυτιμότερο μάθημα της ζωής τους

NDPPHOTO 

Showbiz

Βαΐτσου-Μπούκλη-Τσιλιμπίου: Η σχέση με τα social media & πολυτιμότερο μάθημα της ζωής τους

Η Ελένη Βαΐτσου, η Νάνσυ Μπούκλη και η Αναστασία Τσιλιμπίου παραχώρησαν μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησαν για τα social media, καθώς και για το πώς αυτά τα νέα μέσα έχουν επηρεάσει την υποκριτική, αλλά και την καριέρα τους. 

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη παρουσίασή της στο κοινό, η κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη «Μία Μέλισσα τον Αύγουστο» παρουσιάζεται στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη με έναν θίασο υπέροχων ηθοποιών. Οι τρεις ηθοποιοί που ερμηνεύουν τους γυναικείους ρόλους της παράστασης, Ελένη Βαΐτσου, Νάνσυ Μπούκλη και Αναστασία Τσιλιμπίου παραχώρησαν μία αποκαλυπτική συνέντευξη!

Λιώση – Μπούκλη: «Όπου υπάρχει δημοσιότητα υπάρχει ένας φόβος»

Η δουλειά σας έχει μεγάλο ποσοστό έκθεσης -ειδικά στα social media. Σε τι βαθμό είναι επιθυμητή ή χρήσιμη και πού βάζετε τα όριά σας; Απ’ όσο έχω παρατηρήσει, εσύ Νάνσυ έχεις ένα πολύ χαμηλό προφίλ, ειδικά σε ό,τι αφορά την ιδιωτική σου ζωή.

Ν.ΜΠ.: Τα κοινωνικά δίκτυα είναι πολύ χρήσιμα για την επικοινωνία της εργασίας μου περισσότερο, δεν νομίζω πως είναι της ιδιοσυγκρασίας μου να επικοινωνήσω κάτι άλλο. Νιώθω κάπως αμήχανα και μου αρέσει πολύ όπως έχουν τα πράγματα!

Α.ΤΣ.: Τα social media είναι κάτι που συνδέεται στενά με τη δουλειά μας. Δυστυχώς ή ευτυχώς, βρισκόμαστε σε μια εποχή που τα κοινωνικά δίκτυα αναπτύσσονται συνεχώς και εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είμαστε τυχεροί να ζούμε αυτή την εξέλιξη, καθώς μπορούμε να περάσουμε μέσω της δουλειάς μας και πολύ σημαντικά μηνύματα. Όσο όμως ανοιχτοί απαιτείται να είμαστε στην αλλαγή, άλλο τόσο θα πρέπει να βάζουμε τα σωστά όρια, καθώς τα social media μπορεί να μας πνίξουν, μια και η σχέση του
κόσμου με αυτά έχει γίνει ιδιαίτερα τοξική και υπάρχει μια άχρηστη ανθρωποφαγία.

0964_ANASTASIA_TSILIMPIOY_432024.jpg

NDPPHOTO

NDP Photo Agency

Ε.Β.: Η έκθεση είναι μέρος της δουλειάς, αλλά θεωρώ σημαντικό να θέτεις τα όριά σου. Δεν μπορεί να σε επηρεάσει τίποτα που δεν επιτρέπεις ο ίδιος να σε επηρεάσει. Δεν βρέθηκα σε καμία ιδιαίτερη θέση και δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να ασχοληθώ με απόψεις ανθρώπων που δεν γνωρίζω προσωπικά. Όλοι μπορούν να κρίνουν και έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν τη γνώμη τους και ευτυχώς!

Ποιο είναι το μεγάλο σας κέρδος από τη δουλειά που κάνετε και ποιο το πολυτιμότερο μάθημα που έχετε πάρει μέσα από τις δυσκολίες του χώρου σας;

Ν.ΜΠ.: Μου αρέσει που γνωρίζω διαφορετικούς συγγραφείς, σκηνοθέτες, συναδέλφους και γενικώς συνεργάτες. Παίρνω πάντα κάτι από μια συνεργασία, από την επικοινωνία και τη γνωριμία με τα κείμενα και με τους ανθρώπους. Το ευχαριστιέμαι, εμπνέομαι και ακονίζω τη δημιουργικότητά μου, τη φαντασία και τα εκφραστικά μου μέσα. Από την άλλη, χρειάζεται πολλή υπομονή, όπως τη χρειαζόμαστε μάλλον σε όλα τα πράγματα.

Α.ΤΣ.: Να έχεις υπομονή και επιμονή. Αυτά θα φέρουν και το κέρδος και θα σε κάνουν να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες.

Ε.Β.: Το μεγαλύτερο κέρδος είναι κάποιοι άνθρωποι που έχω γνωρίσει και το πολυτιμότερο μάθημα ότι δεν πρέπει να αφήνεις αυτή τη δουλειά να καθορίζει την αξία σου ως άνθρωπο.

Πηγή: Hello!

Διαβάστε επίσης:

Βαΐτσου για το ταξίδι στο Πακιστάν: Περάσαμε κοντά από κατολίσθηση.Έπιασε φωτιά στο χωριό που μέναμε

«Με έλεγαν Ντάμπο το ελεφαντάκι» - Η νέα εικόνα της Τσιλιμπίου μετά την πλαστική στα αυτιά

Τσιλιμπίου:«Με τον σύντροφό μου έχουμε σχέση από απόσταση - Παίρνω πολλή έμπνευση από τον εκείνον»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved