Στογιάννη: Η σχέση της με την υποκριτική & ο ρόλος της στη σειρά «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

NDPPHOTO 

Showbiz

Στογιάννη: Η σχέση της με την υποκριτική & ο ρόλος της στη σειρά «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Δήμητρα Στογιάννη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη με αφορμή τον ρόλο της στη θεατρική παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση».

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε γιατί επέλεξε να ασχοληθεί με την τέχνη της υποκριτικής, ενώ παράλληλα μίλησε και για τη νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

1D8A8903.jpg

NDPPHOTO

NDP photo agency

Πώς αποφασίσατε να γίνετε ηθοποιός;

Αυτή ήταν από τις αποφάσεις που σε βρίσκουν, δεν τις βρίσκεις. Έχεις μια κλίση, μια φωνή μέσα σου που σε παροτρύνει να πας προς μια κατεύθυνση, την ακολουθείς και αν δεν βρεις ανυπέρβλητό εμπόδια το αφήνεις και προκύπτει.

Το όνομά σας είναι συνυφασμένο με την κωμωδία. Την επιλέξατε συνειδητά ή σας οδήγησε η ζωή προς εκείνη;

Η κωμωδία προέκυψε ευχάριστα. Την ευχαριστιέμαι πολύ. Απολαμβάνω να αυτοσαρκάζομαι, να αποδέχομαι τα ελαττώματά μου και να τα χρησιμοποιώ για τους ρόλους. Η τρέλα, η αφέλεια, η ματαιοδοξία μου είναι τόσο χρήσιμα εργαλεία στην κωμωδία.

8327Y_DIMITRA_STOGIANI_31102022.jpg

NDPPHOTO

ndpphoto@gmail.com

Θεωρείτε ότι ο κόσμος μας μπορεί να γίνει καλύτερος μέσω της τέχνης;

Πιστεύετε ότι θα μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς μουσική, σινεμά, λογοτεχνία ή ποίηση; Τα παιδιά από μικρά αρπάζουν ένα μολύβι ή χρώματα και εκφράζουν ό,τι δεν μπορούν να πουν με λόγια. Επομένως, είναι δομικό μας στοιχείο αυτή η ανάγκη επαφής με την τέχνη. Η τέχνη είναι το μέσο προκειμένου να ειπωθούν αλήθειες που δεν μπορούμε πολλές φορές να εκφράσουμε με τα λόγια. Και τότε έρχεται ο καλλιτέχνης και το αποδίδει με κάποια άλλα λόγια ή με την εικόνα, ή με κάποιο συνδυασμό από νότες, και εκεί είναι που ταυτιζόμαστε οι πολλοί και νιώθουμε ότι μας εκφράζει προσωπικά και αισθανόμαστε ότι μόνο για μας έχει ειπωθεί αυτό μέσα από την τέχνη.

Τηλεοπτικά, τη νέα σεζόν θα σας απολαύσουμε στην κωμική σειρά του ALPHA «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Πώς νιώθετε με αυτή τη συνεργασία;

Είναι πάντα ευχάριστο και ιδιαιτέρως απολαυστικό να συνεργάζομαι με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου.

7436_DIMITRA_STOGIANI_22112022.jpg

Ποιον ρόλο ερμηνεύετε στη σειρά;

Στη σειρά υποδύομαι την Τάνια Πίπιζα, μια σέξι και αλλοπαρμένη τραγουδίστρια που εργάζεται στο «μαγαζί» του βαρόνου Σεβαστού (Αντώνης Λουδάρος). Στην πραγματικότητα, όμως, είμαι η υπαστυνόμος Νταίζη, που παρακολουθεί τις κινήσεις των ανθρώπων της νύχτας και προσπαθεί να εξιχνιάσει ύποπτες υποθέσεις. Καθημερινά είμαι ι σε επαφή με τον «αρχηγό» της Αστυνομίας και του δίνω αναφορά.

Πηγή: MyTv

Διαβάστε επίσης:

Στογιάννη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στα γυρίσματα του «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» - Πόσο ετών έγινε;

Δήμητρα Στογιάννη: «Χαίρο­μαι που βγήκαν τα θύματα και αποκάλυψαν όσα βίωσαν»

Δήμητρα Στογιάννη: Το «50-50», οι αναμνήσεις από τον Σάκη Μπουλά και το «Σόι σου»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved