Showbiz

Κωνσταντίνος Γαβαλάς: Αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας της παράστασης «Μπαμπάδες με ρούμι»

Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στην οποία μίλησε για τους ρόλος που έχει αναλάβει στις δύο κορυφαίες σειρές εποχής, «Το ναυάγιο» και τους «Πανθέους», όπως επίσης και για τη νέα σειρά «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», από την οποία έχουν περάσει είκοσι έξι χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του έργου.

Γαβαλάς: Ανατριχιάζει η περιγραφή του: «Μόλις συνειδητοποίησα ότι είμαι ζωντανός, ηρέμησα»

Τα χρόνια που έρχονται σας βρίσκουν με ολοένα και πιο σημαντικούς ρόλους.

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγιά. Η αλήθεια είναι πως η χρονιά που μόλις πέρασε ήταν πολύ έντονη, θεατρικά ήταν λίγο πεσμένα τα πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, αλλά ήταν αρκετά δημιουργική για εμένα. Ειδικά σε ό,τι αφορά στα τηλεοπτικά μου.

Σας είδαμε σε δύο κορυφαίες σειρές εποχής, «Το ναυάγιο» και τους «Πανθέους», ωστόσο κανείς δεν συνέδεσε το ένα πρόσωπο με το άλλο.

"Το ναυάγιο" δεν το χάρηκα πολύ, βρέθηκα εκεί για λίγα επεισόδια αλλά όντως ήταν δύο ρόλοι που χάρηκα πολύ. Πολύ προσεγμένοι, σε δύο παραγωγές που έγιναν με αγάπη και συνέπεια. Εγώ αυτή την αίσθηση είχα όσο βρισκόμουν ακόμα σε γυρίσματα. Ήταν δύο τηλεοπτικές δουλειές που έγιναν με μεράκι από ανθρώπους που ξέρουν και σέβονται τη δουλειά τoους. Καμία σχέση ο ένας ήρωας με τον άλλον. Έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσαν να συνδεθούν, ο σκοπός μου πάντα είναι να μεταλλάσσομαι.

Η επόμενη σεζόν πού θα σας βρει;

Θα συμμετέχω στη σειρά “Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα" και είμαι σε συζητήσεις για έναν ακόμα ρόλο σε μια αστυνομική-κοινωνική σειρά για την οποία ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω, θέλω πολύ πάντως να κάνω τηλεόραση και την επόμενη σεζόν. Θεατρικά, θα συνεχίσω να είμαι στους “Μπαμπάδες με ρούμι” στο θέατρο Αλίκη. Αυτή τη στιγμή είμαι σε περιοδεία με το συγκεκριμένο έργο. Έχουμε ξεκινήσει να... σερβίρουμε αυτό το ωραίο γλυκό ανά την Ελλάδα».

Έχει γίνει γνωστό πως στις περισσότερες πόλεις της χώρας που παίζεται η παράσταση είναι sold out.

Είναι αλήθεια αυτό. Ήταν sold out οι παραστάσεις στο Βεάκειο, την Ηλιούπολη αλλά και πολλές στην επαρχία.

Είκοσι έξι χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του έργου, είναι δυνατόν να γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία; Πού το αποδίδετε;

Είναι μια διαφορετική κωμωδία, που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν μπορεί να παλιώσει. Είναι ένα θέαμα που ξέρει ο θεατής ότι θα πάει και θα γελάσει, αρχής γενομένης γνωρίζοντας το καστ. Είναι δυνατόν να πάει κάποιος σε μια παράσταση που
πρωταγωνιστούν οι Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Σοφία Βογιατζάκη και να μη γελάσει; Αναφέρω αυτούς τους τρεις γιατί ήταν και στην περσινή διανομή. Είναι ηθοποιοί που δίνουν εγγύηση στο γέλιο.

Άρα έχει λείψει το γέλιο στον κόσμο. Κουράστηκε από τις τηλεοπτικές βεντέτες;

Δεν το συζητάω καν, εφόσον μιλάμε για θέατρο. Όταν το κοινό βγαίνει από το σπίτι του έχει ανάγκη να γελάσει, όταν όμως μένει μέσα στο οικείο περιβάλλον του, στην ασφάλειά του, δεν του κοστίζει και πολύ να δει κάτι βαρύ, δεν κινδυνεύει από κάτι. Είμαστε όμως στην καρδιά του καλοκαιριού. Ποιος δεν θα ήθελε να βγει έξω και να γελάει για δυόμιση ώρες ασταμάτητα;

Πηγή: TV24

Διαβάστε επίσης:

Λασκαράκη - Γαβαλάς: «Αν έχεις διάθεση θετική η ισορροπία θα κλονιστεί αλλά δεν θα έρθει τούμπα»

Κωνσταντίνος Γαβαλάς: «Εκεί είναι η καταστροφή μας με τη Βάσω Λασκαράκη…»

Κωνσταντίνος Γαβαλάς: «Στη Γερμανία δούλευα 17 ώρες την ημέρα. Ήταν ένα φρικτό μάθημα ζωής»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved