Άννα Βίσση: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει δεχτεί ποτέ να τραγουδήσει στην Τουρκία
Showbiz

Άννα Βίσση: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει δεχτεί ποτέ να τραγουδήσει στην Τουρκία

Τον λόγο για τον οποίο δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στην Τουρκία η Άννα Βίσση σας παρουσιάζουμε παρακάτω με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την αιματηρή τουρκική εισβολή στην Κύπρο, που οδήγησε στην κατοχή ενός μεγάλου μέρους του νησιού, η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Η Άννα Βίσση, έκανε μία ανάρτηση χτες με αφορμή την επέτειο ενώ παλαιότερα είχε αναφερθεί στον λόγο που δεν έχει εμφανιστεί στην Τουρκία παρά τις προσκλήσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

Όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Secret, έχει δεχθεί στα 50 χρόνια της καριέρας της προσκλήσεις να τραγουδήσει ζωντανά στα Κατεχόμενα αλλά και στην Τουρκία και επιλέγει για συναισθηματικούς και ηθικούς λόγους να μην το κάνει.

Άννα Βίσση: Ραγίζει καρδιές με το μήνυμά της για τα 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο

414470858_933378801486754_5504422912047632411_n.jpg

«Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάει κλειστά τα μάτια του. Ούτε βέβαια ρατσίστρια, αλλά έχω ζήσει κάποια πράγματα και είναι μια κατάσταση που θέλω να σεβαστώ, πρώτα από όλα για την οικογένειά μου και για τη χώρα μου. Γιατί οικογένειά μου είναι και η Κύπρος», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

«Είμαι σίγουρη ότι αυτό δε θα ήθελα να το κάνω, γιατί θα στενοχωρήσω κόσμο και δε μου πάει. Είναι ψυχολογικό όλο αυτό που μου συμβαίνει. Ξέρω ότι τα σύνορα ανοίγουν, πολλοί Κύπριοι πηγαίνουν από την άλλη πλευρά, διασκεδάζουν, όμως εγώ δεν ανήκω σε αυτούς που θα μπορούσαν να το κάνουν ελαφρά την καρδία», είχε εξομολογηθεί.

Η ανάρτηση που έκανε χτες 20/7

https://www.instagram.com/reel/C9pLzt0tR_a/

Διαβάστε επίσης:

Το αδιαχώρητο στη συναυλία της Άννας Βίσση - «Βούλιαξε» το Ηράκλειο με πάνω από 15.000 θεατές

Άννα Βίσση: Τα 51 χρόνια καριέρας, η φθορά από το χρόνο και η συνεργασία με τον Καρβέλα

Ρόκκος: Το viral βίντεο από το 1995 που τραγουδά με την Άννα Βίσση και την Καίτη Γαρμπή!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved