Στυλιανός Χασαπόπουλος: Ο άγνωστος γιος του δημοσιογράφου που ήρθε από την Αμερική για τον γάμο
Showbiz

Στυλιανός Χασαπόπουλος: Ο άγνωστος γιος του δημοσιογράφου που ήρθε από την Αμερική για τον γάμο

Όρκους αιώνιας αγάπης με τη σύντροφό του, Μαρία Σκοπελίτου, αντάλλαξε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος το Σάββατο (20/7) και εμείς σας παρουσιάσαμε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο.

Η τελετή έγινε υπό άκρα μυστικότητα και σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Πρώτη, την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η σχεδιάστρια του νυφικού φορέματος Όλγα Καραβερβέρη, η οποία βρέθηκε στο μυστήριο και ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με τους νεόνυμφους.

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Νέο φωτογραφικό υλικό από τον μυστικό γάμο του - Μάρτυρας η Ματίνα Παγώνη

iordanis-xasapopoulos.png

Ο δημοσιογράφος έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι πήρε διαζύγιο ύστερα από 25 χρόνια γάμου.

Η Μαρία Σκοπελίτου είναι αισθητικός στο επάγγελμα και γνωρίστηκε με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο πριν από περίπου δύο χρόνια.

Ο δημοσιογράφος έχει έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο του, ο οποίος μένει μόνιμα στην Αμερική, ωστόσο ήρθε στην Ελλάδα για τον πολιτικό γάμο του πατέρα του.

Ο λόγος για τον Στυλιανό Χασαπόπουλο για τον οποίο είχε μιλήσει ο δημοσιογράφος στο The 2Night Show: «Έχω βάρος μέσα μου ότι λόγω δουλειάς για μια πολύ μεγάλη περίοδο δεν είδα τον γιο μου να μεγαλώνει. Νομίζω πως μου το συγχωρέσε, το έχουμε συζητήσει. Ασχολείται με τα οικονομικά τώρα, όχι με τη δημοσιογραφία- χτύπα ξύλο. Είμαι περήφανος γιατί είναι «σκυλί του πολέμου». Ήρθε μια μέρα και μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στην Ιρλανδία για δουλειά. Έκλαιγα βέβαια μια βδομάδα. Τώρα είναι στην Αμερική και έχω δυο χρόνια να τον δω από κοντά λόγω κοροναϊού. Τον θαυμάζω και είμαι περήφανος για αυτόν».

Δείτε παρακάτω τον γιο του:

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του υπό άκρα μυστικότητα - Η πρώτη φωτό

Χασαπόπουλος-Βούλγαρη: Το μπέρδεμα με Μπάρκα, η καλοδεχούμενη Σκορδά & οι τηλεοπτικές... αποκαλύψεις

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved