Ελληνίδα μάνα με οκτώ γράμματα, που έχει κορμί «λαμπάδα»!
Showbiz

Ελληνίδα μάνα με οκτώ γράμματα, που έχει κορμί «λαμπάδα»!

Γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με τον σύζυγό της και την κόρη της, Λυδία και τα στιγμιότυπα είναι μαγικά.

Μπορεί να έχει αποκτήσει μία κορούλα, όμως έχει κορμί «λαμπάδα» και είναι πιο fit από ποτέ!

Μήπως την αναγνωρίζετε;

1721640996946-702033991-Photo-shared-by-Oyrsoyla-Blaxoy-Apostoloy-on-June-27-2024-tagging-@__esamor__.-May-be-an-image-of-1-person-strawberry-daiquiri-strawberry-and-bathtub..jpg

Ο λόγος για την 31χρονη Ούρσουλα Βλάχου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Mega, Η Ώρα η καλή που υποδύονταν την Στέφανι, την κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου.

Η 31χρονη σε δηλώσεις της είχε πει: «ο κόσμος που με συνάντα στο δρόμο μου λέει ότι δεν έχω αλλάξει καθόλου. Συνήθως με ρωτάνε: «από που σε ξέρω;» και εγώ ντρέπομαι να τους πω. Έχει τύχει να χάσω φίλους λόγω της δημοσιότητας που είχα εκείνη την εποχή. Δεν σε πλησιάζουν όλοι επειδή θέλουν να είναι φίλοι σου. Κάποιοι θέλουν κάτι απώτερο από εσένα, ίσως λίγη από τη δημόσια προβολή που έχεις, παίζοντας σε μία σειρά. Τα γυρίσματα ήταν πολύωρα, άλλα για έμενα ήταν ξεκούραση, ήταν η χαρά μου».

Για την συνεργασία της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, είχε δηλώσει: «ξαφνικά ο Πάνος Μιχαλόπουλος είπε: «άσε κάτω την κόρη μου», αρπάζει τον Ορφέα Παπαδόπουλο και τον πέταξε έξω από την πόρτα στο σκηνικό. Ο Ορφέας Παπαδόπουλος έπεσε κάτω εκείνη την ώρα και εγώ τελείως αυθόρμητα άρχισα να γελάω. ήταν τόσο αστείο που τελικά την κρατήσαμε. Ο ρόλος μου στη σειρά είχε ένα μαϊμουδάκι. Την πρώτη μέρα που έφερα το μαϊμουδάκι στο σπίτι η Κάρμεν Ρουγγέρη, η Αριέττα Μουτούση και οι φίλες τους στη σκηνή ήταν σε παροξυσμό και ούρλιαζαν».

1675216450945-244586404-oursoula21.jpg

«Αφού ολοκληρώθηκε η σειρά, τέλειωσα δραματική σχολή και στη συνέχεια συμμετείχα σε κάποια επεισόδια της σειράς «Κλεμμένα όνειρα». Αργότερα συμμετείχα με τον Τόνι Σφήνο στην εκπομπή «Supermarket sweep». Έχω παντρευτεί και έχω αποκτήσει ένα κοριτσάκι».

Δείτε στιγμιότυπα από τις διακοπές με τον σύζυγο και την κόρη της και θα πάθετε πλάκα με την καλλονή ηθοποιό

Ούρσουλα Βλάχου: Η κόρη της, Λυδία έγινε ενός έτους και της διοργάνωσε το πιο όμορφο πάρτι

Ούρσουλα Βλάχου: Παντρεύτηκε η «κόρη» του Πάνου Μιχαλόπουλου – Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου

Η μικρή Στέφανι από την Ώρα την καλή παντρεύεται - Αυτές είναι οι νέες φώτο από το bachelorette της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved