Βάσω Λασκαράκη: Οι φώτο με μπικίνι & οι ατέλειες στο πρόσωπό της ενθουσίασαν τους followers
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Οι φώτο με μπικίνι & οι ατέλειες στο πρόσωπό της ενθουσίασαν τους followers

Η Βάσω Λασκαράκη βρίσκεται στην Κρήτη, στη γενέτειρα του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου και οι φωτογραφίες της από την παραλία ενθουσίασαν τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Η ηθοποιός δημοσίευσε αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μπικίνι και μας έδειξε τις ατέλειες στο πρόσωπό της.

Η Βάσω έχει φακίδες και οι followers της δεν το γνώριζαν και αμέσως έσπευσαν να σχολιάσουν: «τέλειες οι φακίδες σου!! Δεν ήξερα οτι είχες!!», «Επιτέλους φυσικά ομορφιά».

Ενώ, δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που έπαθαν πλάκα με το σώμα και τους γραμμωμένους κοιλιακούς της: «Τούμπανο», «Τι πανέμορφη γυναίκα Βάσω μου», «Τι σώμα είναι αυτό», «Δες εδώ κοιλιακούς που έχει», «θεάρα»!

Photo-by-on-July-17-2024.-May-be-an-image-of-1-person-and-Santorini..jpg

Κι αν αναρωτιέσαι πως με άντρα σεφ διατηρεί τη σιλουέτα της, την απάντηση έχει δώσει η ίδια.

«Το μυστικό μου; Η γυμναστική. Όσο και να προσέχεις τη διατροφή σου αν δεν γυμνάζεσαι δεν βλέπεις το αποτέλεσμα που περιμένεις. Με τη γυμναστική αλλάζει η σύσταση του σώματος. Ούτε εγώ το πίστευα, αλλά το είδα να συμβαίνει. Δεν είχα γυμναστεί ποτέ πριν, αλλά μου έγινε συνήθεια. Βέβαια έχω και τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα μου ου ασχολείται μόνο με τις δικές μου ανάγκες και δυνατότητες. Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να ρυθμίζω και το πρόγραμμά μου, μιας και κάνω personal training. Εννοείται ότι δεν χρειάζεται όλοι να έχουν τον δικό τους γυμναστή, αρκεί όμως να κάνουν κάτι. Αποφεύγω τα τηγανητά και τα λιπαρά, αλλά γενικά δεν θα στερηθώ τίποτα. Δεν θα κάνω δηλαδή υπερβολές, ούτε θα θυσιάσω τη γεύση. Κρατάω ένα μέτρο»!

Δείτε τις φωτογραφίες χωρίς φίλτρο που δημοσίευσε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved