Μαρίνα Σάττι - Το «Zari» μπήκε στο παγκόσμιο Top 50 του Spotify
Showbiz

Μαρίνα Σάττι - Το «Zari» μπήκε στο παγκόσμιο Top 50 του Spotify

Αυτό είναι το καλοκαίρι της Μαρίνας Σάττι! Η τραγουδίστρια γνωρίζει μεγάλη αποδοχή, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, από τους απανταχού θαυμαστές της. Οι συναυλίες της είναι sold out σε όλη την Ελλάδα και γενικότερα όπου πάει σαρώνει.

Συγκεκριμένα, τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του CD της και δύο μήνες μετά τη Eurovision το «Zari» της Μαρίνας Σάττι συνεχίζει να ανεβαίνει κατηγορία στα charts. Με πάνω από 50.000.000 streaming points, έγινε αυτήν την εβδομάδα το πρώτο διαμαντένιο σε ψηφιακές πωλήσεις single αλλά και η πρώτη ελληνική συμμετοχή στην ιστορία του θεσμού με διαμαντένιες πωλήσεις.

Μαρίνα Σάττι: Συγκινεί το νέο βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Αχ θάλασσα» που αφιέρωσε στον πατέρα της

Λίγο καιρό πριν, το «Zari» αποτέλεσε το πρώτο τραγούδι με ελληνικό στίχο που κατάφερε να μπει στο παγκόσμιο Top 50 του Spotify, αλλά και να μπει σε charts χωρών όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Λιθουανία, η Εσθονία, το Βέλγιο, η Ελβετία, το Λουξεμβούργο, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Αυστρία, η Ισλανδία, η Ολλανδία, η Βουλγαρία, η Νορβηγία, η Ιταλία, η Πολωνία, η Ουκρανία, η Τσεχία, η Κύπρος, η Μάλτα, η Σερβία, η Σλοβενία, η Αρμενία, η Τουρκία και η Ουγγαρία.

Μέχρι σήμερα το «Zari» μετράει πάνω από 25.000.000 streams στο Spotify και 40.000.000 προβολές στο YouTube, αριθμοί που το κατατάσσουν ως ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά τραγούδια στην ιστορία της δισκογραφίας. Το «Zari» συμπεριλαμβάνεται στο Νο 1 album της Μαρίνας Σάττι «P.O.P.» που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Η ίδια δεν πιστεύει πως στα 37 χρόνια της η μοίρα τής χρωστούσε τέτοια μεγάλη επιτυχία και όπου πάει μιλά ανοιχτά για όσα βιώνει και ευγνωμονεί την τύχη της.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Διαμαντένιο το "ZARI" της Μαρίνας Σάττι!

Λυδία Κονιόρδου: Η Ρωσίδα γιαγιά, ο ρόλος στη Γη της Ελιάς & η επικείμενη συνεργασία με τη Σάττι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved