Showbiz

Αλέξανδρος Andrew Μαργαρίτης - Τραγουδιστής ο εγγονός της πριγκίπισσας Αικατερίνης

O Αλέξανδρος Andrew-Μαργαρίτης είναι 16 χρόνων και πραγματικά παιδί-θαύμα. Είναι ο εγγονός της πριγκίπισσας Αικατερίνης και του πρίγκιπα Αλέξανδρου της Σερβίας.

Ο γιος της πριγκίπισσας, David Αndrews, έχει παντρευτεί την dr Αντζυ Μαργαρίτη και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Αλέξανδρο.

O µικρός «πρίγκιπας» µιλάει αποκλειστικά στο ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών για το µεγάλο του πάθος, το τραγούδι, το φιλανθρωπικό του έργο, τη γιαγιά του, πριγκίπισσα Αικατερίνη, αλλά και τους γονείς του.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ανακατασκεύασε και εξόπλισε την Οδοντιατρική Κλινική Παίδων στη Σερβία

  • Μίλησέ µας για τις σχέσεις σου µε τη γιαγιά σου, πριγκίπισσα Αικατερίνη.

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη είναι η γιαγιά µου και είναι ένας από τους πιο µαγευτικούς και σηµαντικότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή µου, διότι µου έχει µάθει τη χαρά της προσφοράς. Τη θαυµάζω πάρα πολύ, διότι ποτέ δεν σταµατάει να προσφέρει.

Συνεχίζει να βοηθάει τον κόσµο γύρω της και νοιάζεται για όποιον έχει ανάγκη στήριξης, είτε είναι νοσοκοµεία είτε άνθρωποι σε εµπόλεµα κράτη είτε πρόκειται για τη βοήθεια σε κράτη που έχουν υποστεί φυσικές καταστροφές, και είναι ένα πρότυπο που κάθε άνθρωπος θα πρέπει να ακολουθεί. Μιλάει µε όλο τον κόσµο, από προέδρους κρατών µέχρι τον καστανά, µε τον ίδιο σεβασµό και, όπως λέει, «φοράει την κορώνα στην καρδιά». Στην προσωπική µας σχέση είναι τρυφερή, υποστηρικτική και πολύ προστατευτική. Είναι δώρο Θεού!

  • Με τον παππού σου, πρίγκιπα Αλέξανδρο, πώς είναι οι σχέσεις σου;

Ο παππούς µου είναι µια σηµαντική προσωπικότητα και είναι ο πιο «αληθινός» άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Αυτός ο άνθρωπος, αν και πολλοί τού συµπεριφέρονται διαφορετικά λόγω του τίτλου του, είναι ένας κανονικός άνθρωπος.

Είναι ο γλυκύτερος, ο πιο συναισθηµατικός και ο πιο ευγενικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή µου. Οι συζητήσεις µαζί του για όλα τα θέµατα, από πολιτική, θρησκεία µέχρι και τα προσωπικά µου θέµατα, είναι για εµένα ένας θησαυρός. Παράλληλα, η δράση του για τη στήριξη της Παιδείας και της αριστείας στη Σερβία µε κάνει υπερήφανο. Με συµβουλεύει να προσπαθώ να είµαι πάντα ο καλύτερος εαυτός µου.

Διαβάστε επίσης:

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη κοντά στα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας»

Πριγκίπισσα Αικατερίνη: Υποδέχτηκε τον Έλληνα Υπουργό Τουρισμού στα Ανάκτορα στο Βελιγράδι!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved