Επέτειος για Μπακογιάννη & Κοσιώνη - Το χιουμοριστικό μήνυμα για τα 7 χρόνια γάμου
NDP Photo Agency
Showbiz

Επέτειος για Μπακογιάννη & Κοσιώνη - Το χιουμοριστικό μήνυμα για τα 7 χρόνια γάμου

Επτά χρόνια γάμου συμπληρώνουν σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ θέλησε να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον σύζυγό της. «Σήμερα πατάμε κάτω τα 7» έγραψε η Σία Κοσιώνη.

Ο γάμος του ζευγαριού είχε γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο το καλοκαίρι του 2017 στο Καρπενήσι και λίγο καιρό αργότερα ήρθε στη ζωή τους ο γιος τους.

Σία Κοσιώνη: Η selfie φωτό στην παραλία δίχως ίχνος μακιγιάζ

kosioni-(5).jpg

«Στις καθημερινές διαφωνίες νομίζω υποχωρεί ο Κώστας. Είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση, αυτό ήταν που με κέρδισε, η αισιοδοξία του, το ότι ελαφραίνει τις καταστάσεις, και ταυτόχρονα το ότι είναι ο άνθρωπος που μπορείς να στηριχτείς», είχε πει σε συνέντευξη της η Σία Κοσιώνη

«Προφανώς εγώ κάνω πίσω στις διαφωνίες μας, αφού έτσι κι αλλιώς θα συμφωνήσω, προτιμώ να το κάνω εύκολα και γρήγορα. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για τη Σία, ο κόσμος βλέπει μια σοβαρή, συγκροτημένη, σιδερένια δημοσιογράφο. Η Σία ως μάνα είναι κάτι συγκλονιστικό… κάθε δευτερόλεπτο δίνει κάτι στον γιο μας. Αυτό που κάνει η Σία δεν το έχω ξαναδεί, το θαυμάζω και είμαι απίστευτα ευγνώμων» είχε πει ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/C9uZOt6oXsF/

Σία: Θυμάμαι ότι ήμουν άδικα ειρωνική και εριστική απέναντί του. Δεν ξέρω γιατί...

Σία: Βόλτα στην Αθήνα με τον γιο της!

Σία: Με French style και τις πιο άνετες πλατφόρμες του καλοκαιριού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved