Μαριλού Κόζαρη:Στο ξεχωριστό live του Μουζουράκη στο Θέατρο Άλσος- Δεν έπαιρνε τα μάτια από πάνω του
Showbiz

Μαριλού Κόζαρη:Στο ξεχωριστό live του Μουζουράκη στο Θέατρο Άλσος- Δεν έπαιρνε τα μάτια από πάνω του

Ο ανατρεπτικός Πάνος Μουζουράκης έδωσε ένα ξεχωριστό live στο Θέατρο Άλσος, χθες Δευτέρα 22 Ιουλίου και από αυτή την υπέροχη μουσική παράσταση δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του, η Μαριλού Κόζαρη

Ο Πάνος Μουζουράκης, ένας από τους πιο σημαντικούς και πολυδιάστατους καλλιτέχνες και performer της γενιάς του, ετοίμασε για το κοινό ένα συναρπαστικό live και για ακόμα μία φορά εντυπωσίασε με το πληθωρικό ταλέντο του, τον πηγαίο αυθορμητισμό του, τη μοναδική του σκηνική παρουσία και την ιδιαίτερη φωνή του.

Πάνος Μουζουράκης: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη

6Z3A6923.jpg

Σε ένα από τα πρώτα τραπέζια ήταν η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη η οποία θαύμαζε τον σύζυγό της που ήταν on stage και… δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω του!

Όπως έχει δηλώσει ο καλλιτέχνης: «Η Μαριλού είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα άφηνα να μεγαλώσει το παιδί μου, αν πάθαινα κάτι. Είμαι αναπληρωματικός σε αυτή τη σχέση. Όντας μέσα στον τοκετό την ώρα που συνέβη, ο σεβασμός μου για τις γυναίκες έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει μονάδα μέτρησης στον έρωτα, αλλά τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια. Υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα».

Δείτε στιγμιότυπα από το ξεχωριστό live του Μουζουράκη στο Θέατρο Άλσος αλλά και την κούκλα σύζυγό του να τον θαυμάζει...

Ημέρα πατέρα: Επώνυμοι μπαμπάδες που έζησαν το θαύμα στην αίθουσα τοκετού

Ημέρα πατέρα: Οι επώνυμοι Έλληνες μπαμπάδες που φέτος γιορτάζουν για πρώτη φορά

Αρναούτογλου σε Μουζουράκη: «Στεναχωρήθηκα αλήθεια, γιατί ρε Πάνο;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved