Ματίνα Παγώνη για Ντέμη Γεωργίου: Αν είχε κάνει αυτό, θα είχε σωθεί
Showbiz

Ματίνα Παγώνη για Ντέμη Γεωργίου: Αν είχε κάνει αυτό, θα είχε σωθεί

Στην εκπομπή Action Τώρα μίλησε η Ματίνα Παγώνη και εξήγησε τι ήταν αυτό που οδήγησε την Ντέμη Γεωργίου στον θάνατο και τι θα έπρεπε να είχε κάνει για να σώσει τη ζωή της.

Να σας θυμίσουμε ότι η πρώην παίκτρια του MasterChef έφυγε από τη ζωή χθες Δευτέρα (22/7) από οξεία βακτηριακή μόλυνση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Η 39χρονη εργαζόταν στην Πάρο και κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της το βράδυ του Σαββάτου ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Αθήνα από το κέντρο υγείας του νησιού.

1721651596718-677935301-demy-669df16e01f45-1110x626.jpg

Η Ματίνα Παγώνη ανέφερε:

«Το σηπτικό σοκ το αντιμετωπίζουμε όταν πάει ο ασθενής έγκαιρα στο νοσοκομείο. Δυστυχώς η κοπέλα αυτή ήταν με αδυναμία και δεν το ήξερε, πήρε άδεια γι’ αυτό κι έμεινε σπίτι. Την βρήκαν σε κώμα, την μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Πάρου και μετά τη διασωλήνωσαν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας.

Ένα μικρόβιο μπορούμε να το πάρουμε από οτιδήποτε. Αυτό το βακτήριο όταν μπαίνει στον οργανισμό, καταστρέφει τα κύτταρά μας και βγαίνουν τοξίνες, αυτές πάνε στα όργανα και φτάνουμε στο πολυοργανικό σύνδρομο, δηλαδή σιγά σιγά καταστρέφει όλα τα όργανα».

ntemi-georgiou-stin-entatiki-i-paiktria-tou-Masterchef_1721629832.jpg

Και πρόσθεσε: «Η κοπέλα καθόταν σπίτι γιατί δεν αισθανόταν καλά. Έπρεπε να πάει σε έναν γιατρό. Γιατί αν έκανε τις πρώτες εξετάσεις θα φαινόντουσαν κάποια πράγματα. Αυτό δεν έγινε σε μία μέρα, ήταν περισσότερες μέρες».

deni.jpg

Και συνέχισε λέγοντας η κυρία Παγώνη: «Δεν πεθαίνεις από ένα οποιοδήποτε μικρόβιο. Εξαρτάται τι μικρόβιο είναι, πόσες μέρες έχουν περάσει, τι συμπτώματα έχεις, πώς τα αντιμετώπισες και όλα αυτά. Αν είχε πάει στο Κέντρο Υγείας και είχε κάνει εξετάσεις και είχε πάρει αντιβίωση θα είχε σωθεί».

Master Chef:Ράκος ο δημοσιογράφος του Summer’s Cool με τον θάνατό της-Λύγισε on air

MasterChef - Ντέμη: Τι είναι η βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε στον θάνατό της

Κατερίνα Λένη: Το σπαρακτικό «αντίο» στην Ντέμη – «Βιάστηκες κι εσύ… να φύγεις νωρίς!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved