Showbiz

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: « Ήθελα να γίνω Θεολόγος γιατί μου άρεσε πολύ η Εκκλησία»

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Alpha, Άγιος Έρωτας, μίλησε, σε πρόσφατη συνέντευξή του, πώς προέκυψε η υποκριτική στη ζωή του και αποκάλυψε ότι όνειρό του ήταν να γίνει θεολόγος.

Πάντα ήθελες να γίνεις ηθοποιός;

Άγιος Ερωτας: Χαμός στο twitter με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τη νέα φωτογραφία του ως «παπάς»

Στα 13 μου ήθελα να γίνω θεολόγος γιατί μου άρεσε πολύ η Εκκλησία. Η δική μου γενιά έζησε την τρομοκρατία να βρούμε δουλειά στο Δημόσιο. Κάπου εκεί βλέπεις ότι δεν υπάρχουν όνειρα, μόνο αγωνία για την επιβίωση - ειδικά αν δεν προέρχεσαι από ευκατάστατη οικογένεια. Ήθελα να γίνω γυμναστής, αλλά η Γυμναστική Ακαδημία ήταν στην Αθήνα και δεν μπορούσα να πάω, ήμουν 17 χρόνων, δεν ήξερα αν θα μπορούσα να επιβιώσω στη μεγάλη πόλη, οι γονείς μου δεν μπορούσαν να με στηρίξουν, οπότε έπρεπε να δηλώσω μια σχολή στην Πάτρα. Και δήλωσα τη Διοίκηση Επιχειρήσεων γιατί μου έδινε την προοπτική ότι μπορούσα να επιλέξω διάφορα πράγματα.

Και η υποκριτική πώς προέκυψε;

Θέατρο δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου, εκτός από μια παράσταση στη Δ’ Δημοτικού. Πραγματικό θέατρο είδα πρώτη φορά στα 23 μου και έπαθα σοκ γιατί με μετατόπισε. Οπότε μου μπήκε η υποψία ότι αυτό το επάγγελμα μπορεί να ενσωματώνει όλα τα υπόλοιπα πράγματα που μου αρέσουν - τη λογοτεχνία, τη φιλοσοφία, τις θεωρητικές επιστήμες και τις τέχνες, ακόμα και τη σωματικότητα. Είδα ότι κάτι κοινωνεί με την ψυχή μου και είπα να το δοκιμάσω. Ένας άλλος λόγος που έγινα ηθοποιός είναι επειδή με γοητεύει η γλώσσα. Γοητεύομαι από τον Ευριπίδη, τον Σοφοκλή, τoν, Παπαδιαμάντη, τον Σαίξπηρ.

Άγιος έρωτας: Δημήτρης Γκοτσόπουλος- Δανάη Παππά- Ένας θυελλώδης απαγορευμένος έρωτας

Έχεις την πολυτέλεια να μη δουλέψεις έναν χρόνο;

Ειλικρινά, ναι. Αλλά είμαι και άνθρωπος που μπορώ να ζω και με λίγα. Δημιουργικά όμως δεν έχω την πολυτέλεια να μη δουλέψω έναν χρόνο. Είχα την τύχη να κάνω μια δουλειά που μου αρέσει, που μου δίνει ταυτόχρονα τα προς το ζην και μια ελευθερία. Ελευθερία να πω όχι, να ταξιδέψω, να μην κοιτάξω τις τιμές στο σούπερ μάρκετ όπως έκανα πριν από μερικά χρόνια, να μπορώ να πω «θέλω αυτό» και να το πάρω, είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο περιοδικό Gala.

Διαβάσε επίσης:

Άγιος Έρωτας: Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτό του Γκοτσόπουλου ως παπάς & το Twitter είναι σε παραλήρημα!

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Έτσι είναι το σπίτι του ηθοποιού- Μία καλλιτεχνική όαση στο κέντρο της Αθήνας

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Τους είπα “ελάτε να με πάρετε γιατί δεν μπορώ να αναπνεύσω”»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved