Showbiz

Κόρα Καρβούνη: «Από αύριο φεύγω. Όποιος με ψάχνει...» - Η ανακοίνωση που μας ξάφνιασε

Η Κόρα Καρβούνη, μια από τις πιο επιτυχημένες και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση.

Η ίδια, ανακοίνωσε σήμερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι αποφάσισε να απέχει από τα social media και πως θέλει λίγο χρόνο χωρίς αυτά.

Κόρα Καρβούνη: «Εγώ μιλάω. Πάντα αυτό έκανα. Ό,τι με ενοχλεί το λέω»

Έτσι λοιπόν η Κόρα Καρβούνη έγραψε σε ανάρτησή της: «Αγαπητοί μου φίλοι, από αύριο φεύγω από τα social media. Αφήνω λίγο χρόνο because you never know! Όποιος με ψάχνει, ας απαντηθούμε τυχαίως στο δρόμο να τα πούμε. Σας φιλώ!».

Η ηθοποιός ωστόσο δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι την οδήγησε σε αυτή την απόφαση ωστόσο μας ξάφνιασε λιγάκι!

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Θυμίζουμε ότι σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Ήθελα πάντα να είμαι στην τηλεόραση. Υπήρχε παλιά ένας κακός διαχωρισμός, πολύ άδικος και για εμάς τους φερόμενους θεατρικούς αλλά και για τους φερόμενους τηλεοπτικούς ηθοποιούς. Πλέον έχει ευτυχώς εκλείψει κι έτσι μπόρεσα κι εγώ να βγω στην τηλεόραση. Γι’ αυτό έκανα και τόσο σινεμά. Αγαπάω πολύ τον φακό. Είναι μια άλλου είδους υποκριτική. Την πιστεύω πολύ και πιστεύω και στη δύναμη της τηλεόρασης. Η τηλεόραση έχει δύναμη και μπορεί να φτάσει στο ευρύ κοινό και στο κοινό της επαρχίας, που δεν έχει τα μέσα ούτε τα χρήματα. Είναι σχεδόν αποκλεισμένο από το θέατρο και δεν πρόκειται να ταξιδέψει στην Αθήνα για να δει τους ηθοποιούς. Μπορούμε να τους ψυχαγωγήσουμε ωραία από το σπίτι τους και το θεωρώ πολύ σημαντικό αυτό».

Κόρα Καρβούνη: «Μόνο με φορείο μπορείς να φύγεις από την σκηνή – Έχω παίξει με 39 πυρετό»

Κόρα Καρβούνη: Οι πρώτες δηλώσεις για τον πολιτικό γάμο της - «Δεν ήθελα να μάθετε κάτι»

Κόρα Καρβούνη: Παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Γαλανό - Οι πρώτες φώτο από τον γάμο της

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved