Καινούργιου – Κουτσουμπής: Δυο μήνες μαζί - Τι αποκαλύπτει το περιβάλλον της Κατερίνας
Showbiz

Καινούργιου – Κουτσουμπής: Δυο μήνες μαζί - Τι αποκαλύπτει το περιβάλλον της Κατερίνας

H Κατερίνα Καινούργιου και ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Κουτσουμπής είναι μαζί δύο μήνες και χθες η 39χρονη παρουσιάστρια δημοσίευσε και την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

 

Την περασμένη εβδομάδα το ζευγάρι έκανε μαζί το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στο Παρίσι, που αποτελεί τον πιο αγαπημένο προορισμό της παρουσιάστριας.

Αν και δεν έκαναν κοινές αναρτήσεις, πόζαραν όμως στα ίδια σημεία στην Γαλλική πρωτεύουσα και… εκείνη δεν δίστασε να σχολιάσει κάτω από τη φωτογραφία του: «Μαζί σου… είναι διαφορετικά».

Κατερίνα Καινούργιου: Πόσταρε την πρώτη φωτό αγκαλιά με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή

kainoyrgiou.jpg

Στη συνέχεια οι δυο τους ταξίδεψαν για δεύτερη φορά μαζί μέσα σε έναν μήνα στην Πάρο, όπου ο Παναγιώτης Κουτσουμπής δραστηριοποιείται και εκεί επαγγελματικά ως συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Isola στην Αλυκή.

Και χθες, 23 Ιουλίου η παρουσιάστρια δημοσίευσε την πρώτη τους φωτογραφία, στο οποίο το ζευγάρι απεικονίζεται αγκαλιασμένο και ευτυχισμένο.

kainourgiou-koutsoumpis.jpg

«Η Κατερίνα είναι πολύ ήρεμη δίπλα του» λέει άτομο από το στενό της περιβάλλον στο ΟΚ! «Αυτό ίσως συμβαίνει γιατί με τον Πάνο έγιναν πρώτα φίλοι και με τον καιρό η σχέση τους έγινε πιο τρυφερή». Τον χειμώνα εκείνη επισκεπτόταν τακτικά με την παρέα της το εστιατόριο Forte στο Κολωνάκι, αλλά και το μπαρ Wild Poppies, όπου επίσης είναι εκείνος συνιδιοκτήτης.

new-phototastic-collage-7-scaled-e1721109836852-1200x849.jpg

Super Κατερίνα: Πρώην συνεργάτης επιστρέφει στην εκπομπή και το επιβεβαίωσε η Καινούργιου

Καινούργιου: Επέστρεψε από το Παρίσι και ανανέωσε το hair look της – Χωρίς μακιγιάζ στο κομμωτήριο

Οργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Θεέ μου, τι κτήνη κυκλοφορούν ανάμεσά μας»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved