Παίκτες ριάλιτι που «έφυγαν» νωρίς - Ντέμη Γεωργίου, Ζάρλας και Μονογυιός ήταν κάποιοι από αυτούς
Showbiz

Παίκτες ριάλιτι που «έφυγαν» νωρίς - Ντέμη Γεωργίου, Ζάρλας και Μονογυιός ήταν κάποιοι από αυτούς

Με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο της Ντέμης Γεωργίου που άφησε την τελευταία της πνοή πριν από λίγες ημέρες, θυμόμαστε τους θανάτους κι άλλων παικτών ριάλιτι που η μοίρα τους έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι.

Η είδηση του θανάτου της πρώην παίκτριας του Masterchef, Ντέμης Γεωργίου, έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία. Η 39χρονη, εργαζόταν στην Πάρο, όπου και έπαθε οξεία βακτηριακή μόλυνση και έχασε τις αισθήσεις της. Αρχικά, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού, και στη συνέχεια με ελικόπτερο στην Αθήνα, όπου διασωληνώθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

ntemi.jpg

Ο 23χρονος Ερμής Καραγιάννης, πρώην παίκτης του GNTM, έβαλε τέλος στη ζωή του ξαφνιάζοντας τους πάντες. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσω αναρτήσεων φίλων του. Σύμφωνα με μια στενή του φίλη, ο Ερμής είχε εκφράσει την απογοήτευσή του για τη ζωή, γεγονός που οδήγησε στην τραγική αυτή κατάληξη.

Ντέμη Γεωργίου: Το όνειρό της που έγινε πραγματικότητα - Αυτό είναι το εστιατόριό της στην Πάρο

Ο νικητής του Power of Love, Πάνος Ζάρλας, σκοτώθηκε, επιστρέφοντας από το πάρτι γενεθλίων του. Ο 28χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη λεωφόρο Συγγρού και χτύπησε στα κιγκλιδώματα, ενώ δεν φορούσε κράνος.

1675181554748-764601584-zarlas.jpg

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, γνωστός από τη συμμετοχή που είχε στο ριάλιτι The Wall, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα οδηγώντας τη Ferrari που μόλις είχε αποκτήσει, με υπερβολική ταχύτητα. Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες.

1ff3d212-monogios1.jpg

Ο Γιώργος Νάϊδας, πρώην παίκτης του BAR, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Νάξο, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του.

Ο Γιάννης Βακρινός, πρώην παίκτης του ριάλιτι Η φάρμα, πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα. Ο Γιάννης πάλεψε για τη ζωή του στην εντατική για 20 ημέρες πριν τελικά υποκύψει στα τραύματά του.

Η Ελένη Καριολάκη, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της τέσσερις μέρες μετά το θάνατό της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο σύζυγός της δεν είχε καταλάβει ότι η Ελένη είχε φύγει από τη ζωή.

Ντέμη Γεωργίου: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της – Η τελευταία της επιθυμία

Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα - Η Ντέμη Γεωργίου ειδοποίησε με μία λέξη πως πεθαίνει

Κατερίνα Λένη: Το σπαρακτικό «αντίο» στην Ντέμη Γεωργίου – «Βιάστηκες κι εσύ… να φύγεις νωρίς!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved