Γιώργος Λιάντος:Ο μπαμπάς της Αφροδίτης πρωταγωνιστεί σε θρίλερ με την πρώην του... Εβελίνα Παπούλια
Showbiz

Γιώργος Λιάντος:Ο μπαμπάς της Αφροδίτης πρωταγωνιστεί σε θρίλερ με την πρώην του... Εβελίνα Παπούλια

Αυτή κι αν είναι ευχάριστη είδηση. Ο πρώην σύζυγος της Εβελίνας Παπούλια και μπαμπάς της Αφροδίτης Λιάντου, Γιώργος Λιάντος, θα παίξει μαζί της σε θρίλερ.

Το Buzzheart είναι η μεγάλη επιστροφή του Ντένη Ηλιάδη μετά τις ταινίες Hardcore και Το Τελευταίο Σπίτι Αριστερά, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τους: Εβελίνα Παπούλια, Κωνσταντίνα Μεσσήνη, Γιώργο Λιάντο και Κλαούντιο Κάγια.

Η ταινία που θα συζητηθεί αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας στις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ ήδη έχουμε πάρει την πρώτη γεύση από το τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει.

Κακοκαιρία Daniel - Γιώργος Λιάντος: Αποκλεισμένος ο πατέρας της Αφροδίτης στο Πήλιο

buzzz.jpg

Η υπόθεση

Ο Αργύρης, ένας ντροπαλός 19χρονος, γνωρίζει τη Μαίρη, μία κοπέλα τελείως έξω από τα κυβικά του. Οταν της ζητά να βγουν, εκείνη τον προσκαλεί για ένα τριήμερο στο εξοχικό των γονιών της.

Οι γονείς της όμως, σύντομα του εκμυστηρεύονται πως η Μαίρη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και προκειμένου να βεβαιωθούν πως εκείνος είναι ο κατάλληλος, θα πρέπει να τον υποβάλλουν σε κάποια τεστ συμπεριφοράς. Τα τεστ ξεκινούν, σταδιακά γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα, ενώ αρχίζει να αποκαλύπτεται μία οικογενειακή δομή με εντελώς αντίθετες ισορροπίες...

Δείτε το συγκλονιστικό trailer:

Διαβάστε επίσης:

Η Αφροδίτη Λιάντου στο gossip-tv: «To ιδανικό τέλος για τη Μυρτάλη θα ήταν να φύγει στο εξωτερικό»

Αφροδίτη Λιάντου: Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια είναι μια κούκλα και πρέπει να τη δείτε (photos)

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved