Η Μαντώ αποκαλύπτει: To όνειρό μου ήταν να κάνω επιτυχία στην Αμερική, αλλά δεν προέκυψε, γιατί...
Showbiz

Η Μαντώ αποκαλύπτει: To όνειρό μου ήταν να κάνω επιτυχία στην Αμερική, αλλά δεν προέκυψε, γιατί...

Η Μαντώ μίλησε για την καριέρα της στο τραγούδι αλλά και για το λόγο που η πορεία της στην Αμερική δεν μπόρεσε να συνεχιστεί, παρά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε με το τραγούδι "Where you are" που συνέθεσε για την Jessica Simpson.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Στην Αμερική έγραφα τραγούδια όχι μόνο για εμένα αλλά και για άλλους καλλιτέχνες. Ένα από αυτά ήταν και το Where You Are. Ο παραγωγός με τον οποίο συνεργαζόμουν το έβαλε στη Jessica, το άκουσαν, τους άρεσε πολύ και το χρησιμοποίησαν. Έγινε όντως μεγάλη επιτυχία, πήρε και βραβείο. Βέβαια, εμένα το όνειρό μου ήταν να κάνω εγώ επιτυχία στην Αμερική ως τραγουδίστρια αλλά αυτό δεν προέκυψε, γιατί γύρισα στην Ελλάδα»

manto-8-Copy.jpg

Και πρόσθεσε η Μαντώ στο ένθετο Enjoy: «Δεν έμεινα εκεί όταν έπρεπε, δηλαδή μετά την επιτυχία του τραγουδιού μου που είπε η Jessica, με την οποία γνωριστήκαμε κιόλας προσωπικά. Εγώ τότε ήμουν έγκυος στον γιο μου και έκανα οικογένεια. Οι συγκυρίες δεν βοήθησαν στο να κάνω περισσότερα πράγματα έξω και σαν τραγουδίστρια αλλά πιο πολύ σαν δημιουργός»

033aa1f3-official_mando__1699380413_3230959544878401927_531207525.jpg

Αισθάνθηκε ποτέ ότι ξέφυγελόγω της επιτυχίας της, η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά: «Όχι, γιατί δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους εντυπωσιάζουν όλα αυτά. Εγώ απλά έκανα τη δουλειά μου, ήθελα πάντα να την κάνω σωστά και να βγάζω ωραία τραγούδια, μέχρι εκεί. Χαιρόμουν, φυσικά, με τις επιτυχίες μου και απολάμβανα πάντα την αγάπη του κόσμου»!

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2003 - Η Μαντώ στο gossip-tv: Το απρόοπτο, η ίωση και τι θα άλλαζε:«Σίγουρα όχι το ρούχο»

Μαντώ: «Πιστεύω ότι γεννήθηκα για να κάνω πράγματα στην Αμερική»

«Reunion» The Musical - Το gossip-tv στη συνέντευξη Τύπου- Η συγκίνηση και όσα θα δούμε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved