Γενέθλια για τον Γρηγόρη Γκουντάρα: Οι φώτο από το παρελθόν, η ηλικία & οι ευχές της συζύγου του
Showbiz

Γενέθλια για τον Γρηγόρη Γκουντάρα: Οι φώτο από το παρελθόν, η ηλικία & οι ευχές της συζύγου του

Γενέθλια για τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Σήμερα 25/7 έχει τα γενέθλιά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας! Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου γίνεται 54 χρονών και δημοσίευσε φωτογραφίες του από το παρελθόν και είναι αγνώριστος.

1675184372904-521331774-gountaras.jpg

Ο γνωστός δημοσιογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες και ανέφερε: «Και κάπως έτσι κύλησαν 54 χρόνια …-Γρήγορα -Πολύ ‼️ -Όμορφα -Ναι,με πολλά ΟΜΟΡΦΑ και αυτά πρέπει να κρατάμε ‼️ -Νιώθεις πως μεγάλωσες -Στην ψυχή είμαι μπέμπης ‼️

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Ναταλί μου (συνοδοιπόρος τα τελευταία 15 χρόνια) και στους γιους μου Οδυσσέα και Μάρκο που με κρατάνε σε τρομερή εκγρήγορση».

Η σύζυγός του, Ναταλί Κάκκαβα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές κοινές φωτογραφίες τους οι οποίες συνοδευόντουσαν από τα εξής λόγια:

«Σήμερα γιορτάζει το αγόρι μου.. Ο άντρας μου, ο πατέρας των παιδιών μου, σύντροφός μου,το στήριγμα μου,ο άνθρωπός μου.. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσένα.. Αυτό που ξέρω είναι πως σ αγαπώ κάθε μέρα και πιο πολύ… Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου.. Για πάντα μαζί…».

https://www.instagram.com/reel/C91glfdoDcy/

«Έσπασε» ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα: «Συγκινήθηκα, δεν μπορώ»

Super Κατερίνα: Απίστευτη ένταση για την υπόθεση Λύτρα στην Καινούργιου- Ξέρετε τι λέτε;Εξοργίζομαι!

Ξεσπά ο Γκουντάρας με ανάρτηση για αυλοκόλακες: «Kάθε κατεργάρης στον πάγκο του»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved