Ντέμη Γεωργίου: Το τελευταίο αντίο στην πρώην παίκτρια του MasterChef
Showbiz

Ντέμη Γεωργίου: Το τελευταίο αντίο στην πρώην παίκτρια του MasterChef

Θλίψη στο τελευταίο αντίο στην πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου.

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν αυτή την ώρα την 39χρονη σεφ, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι του STAR, MasterChef.

Να σας θυμίσουμε ότι έφυγε από τη ζωή μετά από βαριά λοίμωξη που την οδήγησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Η 39χρονη, υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη, ενώ βρισκόταν στην Πάρο όπου είχε φτιάξει το δικό της μαγαζί και δεν πρόλαβε να το χαρεί.

Το πρωί της Κυριακής η Ντέμη Γεωργίου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το κέντρο υγείας της Πάρου στην Αθήνα όπου και κατέληξε τη Δευτέρα 22 Ιουλίου.

1721651596718-677935301-demy-669df16e01f45-1110x626.jpg

Οι γιατροί είχαν από την Κυριακή κιόλας προετοιμάσει τους οικείους της για τον θάνατό της, καθώς η κατάστασή της ήταν ιδιαιτέρως πολύπλοκη. Μετά τη διάγνωσή της με οξεία βακτηριακή μόλυνση, υπήρξε ραγδαία επιδείνωση σε πολλά όργανα, μεταξύ των οποίων ο εγκέφαλος και το πάγκρεας, κάτι που οδήγησε την 39χρονη σε σηψαιμικό σοκ.

Όπως αποκάλυψε ο καλός της φίλος και δημοσιογράφος στον αέρα του ΣΚΑΙ: «Έστειλε ένα μήνυμα, ‘Σβήνω’. Σε 10 λεπτά η φίλη της πήγε στο σπίτι τους, κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ… Έμεινε εκεί το βράδυ και την επόμενη ημέρα μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στην Αθήνα...».

Το εστιατόριό της στη Νάουσα της Πάρου, Eight8paros άνοιξε φέτος τις πόρτες του, αλλά δεν πρόλαβε να γεμίσει με κόσμο και φίλους της Ντέμης, όπως η ίδια είχε ονειρευτεί.

Η σεφ κηηδεύεται στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και στη συνέχεια, οι φίλοι της έχουν κλείσει ένα μπαράκι στο Μετς όπου θα συγκεντρωθούν εις μνήμη της, όπως επιθυμούσε η ίδια.

Όταν οι φωτογράφοι βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, η οικογένεια δεν επιθυμούσε την φωτογραφική κάλυψη της κηδείας και ζήτησε να μην τραβήξουν καμία φωτογραφία.

Διαβάστε επίσης:

Master Chef:Ράκος ο δημοσιογράφος του Summer’s Cool με τον θάνατό της-Λύγισε on air

MasterChef - Ντέμη: Τι είναι η βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε στον θάνατό της

Κατερίνα Λένη: Το σπαρακτικό «αντίο» στην Ντέμη – «Βιάστηκες κι εσύ… να φύγεις νωρίς!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved