H Bίκυ Λέανδρος έρχεται στην Αθήνα - Η αποχαιρετιστήρια συναυλία στο Ηρώδειο!

Instagram / vickyleandros.official

Exodos

H Bίκυ Λέανδρος έρχεται στην Αθήνα - Η αποχαιρετιστήρια συναυλία στο Ηρώδειο!

H Bίκυ Λέανδρος έρχεται στην Αθήνα για μία αποχαιρετιστήρια συναυλία!

Η Bίκυ Λέανδρος πρόκειται να χαρίσει στο κοινό της μία τελευταία, αλλά μοναδική συναυλία στις 6 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, με τίτλο «Η ζωή είναι ωραία».

Βίκυ Λέανδρος: Καρέ καρέ το ατύχημα που είχε επί σκηνής - Έπεσε στο κενό την ώρα που τραγουδούσε

Η παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα καλλιτέχνης - φαινόμενο, Βίκυ Λέανδρος, έχοντας καταφέρει να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της και τους στόχους της, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει το κοινό της με μία τελευταία περιοδεία.

vicky-leandros.jpg

Instagram / vickyleandros.official

Η σπουδαία καριέρα στον χώρο της μουσικής

Το πρώτο της τραγούδι ηχογραφήθηκε το 1965 στη Γερμανία. Έγινε ευρύτερα γνωστή δύο χρόνια αργότερα με το L'Amour Est Bleu, με το οποίο συμμετείχε στο Φεστιβάλ της Eurovision, εκπροσωπώντας το Λουξεμβούργο. Το 1972 συμμετείχε στο διαγωνισμό για δεύτερη φορά και κέρδισε το πρώτο βραβείο με το τραγούδι Après Toi, το οποίο πώλησε 6 εκατομμύρια singles παγκοσμίως. Ακολούθησαν δεκάδες δίσκοι στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ολλανδικά, ιαπωνικά, ιταλικά, ισπανικά και ελληνικά. Το 1986 αποσύρθηκε για να μεγαλώσει τα τρία της παιδιά, μέχρι την επάνοδό της το 1995 στη Γερμανία και στην Κεντρική Ευρώπη. Οι συνολικές πωλήσεις των δίσκων της ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια παγκοσμίως.

vicky-leandros-(2).jpg

Instagram / vickyleandros.official

Έχει λάβει βραβεία όπως τα Golden Statue (Ιαπωνία), Golden Europa (Γερμανία) και Ξένιος Δίας (Ελλάδα).

Το 2006 έλαβε μέρος στην προκριματική φάση για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπούσε τη Γερμανία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2006 μαζί με άλλους δύο συνυποψηφίους, όμως δεν επελέγη.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved