Showbiz

Μάρω Κοντού: Σπάνιο φωτογραφικό καρέ με την ηθοποιό σε ηλικία 20 ετών – Πανέμορφη!

Σε ηλικία 20 ετών η Μάρω Κοντού έπαιξε στην πρώτη της κινηματογραφική ταινία.

Η Μάρω Κοντού σε διάστημα μεγαλύτερο των τριάντα πέντε ετών θεατρικής και κινηματογραφικής καριέρας, πρωταγωνίστησε σε 61 ταινίες μεγάλου μήκους και 90 θεατρικά έργα, ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.

Αυτή είναι η πιο ψηλή Ελληνίδα ηθοποιός και δεν είναι η Μάρω Κοντού

Η πρώτη επαγγελματική της ενασχόληση άρχισε το 1954 στον χορό Αρχαίας Τραγωδίας του Εθνικού Θεάτρου, όπου παρέμεινε μέχρι το 1958. Έλαβε την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος της ηθοποιού, ως εξαιρετικό ταλέντο, από Ανώτατη Κρατική Επιτροπή του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το 1959 πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο, δίπλα στον Δημήτρη Χορν, με το έργο Ρομανσέρο του Ζακ Ντεβάλ.

Η επίσημη σελίδα “Το σπίτι του Ηθοποιού” στο Instagram δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία της 20χρονης Μάρως Κοντού από την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στην κωμωδία ”Χαρούμενο ξεκίνημα”, 1954

Το Χαρούμενο ξεκίνημα είναι ελληνική μουσικό-κωμική ταινία του 1954, σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου. Το σενάριο γράφτηκε από τη συνεργασία Ασημάκη Γιαλαμά, Κώστα Πρετεντέρη και Γιώργου Οικονομίδη, με τον τελευταίο να πρωταγωνιστεί επίσης στην ταινία. Η παραγωγή έγινε από τη Φίνος Φιλμ.

Η πρώτη –βουβή– εμφάνιση τόσο της Μάρως Κοντού όσο και της Μαίρης Χρονοπούλου

Η Μάρω Κοντού σήμερα έχει γενέθλια και γίνεται 90 χρονών!

Η Γη της Ελιάς – Γκλέτσος: Το επικό πρώτο γύρισμα με την Κοντού – Μου είπε ότι είμαι χάλια ντυμένος

Μάρω Κοντού: Η καριέρα, οι δυο γάμοι και οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved