Γενέθλια για τη Μελίνα Ασλανίδου! Η ηλικία, οι άγνωστες σπουδές της και οι αλλαγές στην εικόνα της
Showbiz

Γενέθλια για τη Μελίνα Ασλανίδου! Η ηλικία, οι άγνωστες σπουδές της και οι αλλαγές στην εικόνα της

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Μελίνα Ασλανίδου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου 1974.

Μελίνα Ασλανίδου: Με τα αυτοάνοσα είναι περίεργη η κατάσταση, χρειάζεται φως, ενημέρωση και έρευνα

Η καταγωγή και οι άγνωστες σπουδές της

TOM_5152.jpg

Η Μελίνα Ασλανίδου γεννήθηκε στη Στουτγκάρδη τής Γερμανίας, αλλά πέρασε την παιδική της ηλικία στην Παραλίμνη Γιαννιτσών. Έχει σπουδάσει βοηθός μικροβιολόγου στη Θεσσαλονίκη ωστόσο κέρδισε η αγάπη της για τη μουσική. Μπορεί να μην ακολούθησε μια καριέρα στον πάγκο του μικροβιολογικού εργαστηρίου ωστόσο ακόμα θυμάται πόσο διάβαζε.

«Ήμουν καλή μαθήτρια και αργότερα φοιτήτρια. Ήμουν από τα ”φυτά” που ήθελα όλα να είναι σωστά, τετράγωνα και προγραμματισμένα. Οι γονείς μου ήταν τυχεροί. Είχαν ένα παιδί που πατούσε από μικρό στα πόδια του. Δεν τους δυσκόλεψα καθόλου. Υπήρχαν βέβαια τρέλες στην εφηβεία, αλλά ήταν σε λογικό πλαίσιο», έχει πει η ίδια.

Η σπουδαία πορεία

202107150909580.3739_MELINA_ASLANIDOY_1472021.jpg

Από την περίοδο 2000 που συμμετείχε στο συγκρότημα, Οι Απέναντι, με το οποίο κυκλοφόρησε τα άλμπουμ «Το Παρελθόν Θυμήθηκα'» και το «Μικρή Αγάπη» που περιέχει την διασκευή του τραγουδιού «Τι σου κανα και πίνεις» που έγινε γνωστή μέχρι και σήμερα η σπουδαία τραγουδίστρια έχει αλλάξει θεαματικά.

«Μια πολύ ισχυρή φυσιογνωμία ήταν η Χαρούλα Αλεξίου, η οποία με επηρέασε χωρίς να μοιραστώ πολλά πράγματα μαζί της. Η Χαρούλα γενικότερα με επηρεάζει. Την πορεία της τη θεωρώ άκρως καλλιτεχνική και δημιουργική. Δεν έχει φύγει ποτέ από τη δημιουργικότητά της και αυτό με εμπνέει πάρα πολύ. Και τώρα ακόμα που ασχολείται με την υποκριτική, τη θαυμάζω πάρα πολύ. Επίσης, η Γλυκερία. Με την αγάπη της για την παράδοση με ενέπνευσε πάρα πολύ, μου θύμισε πολλά δικά μου αρώματα. Ακόμη, η Φρίντα Κάλο ήταν ένα τεράστιο γυναικείο σύμβολο δύναμης, όπως και η Μαρία Κάλλας. Αυτές οι προσωπικότητες με την πορεία και το έργο τους σε επηρεάζουν, θες δεν θες», έχει πει

Για την εικόνα της έχουν κατά καιρούς ακουστεί και γραφτεί διάφορα κι εκείνη ποτέ δεν μπήκε στην διαδικασία να απαντήσει.

image00024.jpg
2592708

«Δεν με αγγίζουν τα σχόλια όχι. Όταν εκτίθεσαι θα ακούσεις. Βέβαια έχουν ειπωθεί και πολύ σκληρά πράγματα για μένα, αλλά δεν πειράζει. Είμαι εξελιγμένη μορφή, δεν πρόκειται να καταπιώ κανένα κώνειο. Έτσι θέλω να ζω. Είναι επιλογή να θέλεις να ζεις καλά. Είναι επιλογή να θες να είσαι χαρούμενος και υγιής» έχει σχολιάσει σε συνέντευξή της.

Δες μέσα από φωτογραφίες την αλλαγή στην εικόνα της


Μελίνα Ασλανίδου: Ο κύκλος του κριτή σε κάποιο talent show για εμένα έχει κλείσει

Μελίνα Ασλανίδου: «Ο πατέρας μου είναι ένας δυνατός άνθρωπος και ευαίσθητος συνάμα»

Μελίνα Ασλανίδου: «Έγινε κάτι πολύ σοβαρό στη ζωή μου και...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved