Showbiz

Κατερίνα Μουτσάτσου: Πώς είναι σήμερα η εντυπωσιακή ηθοποιός των 90s; Έκλεισε τα 51 & έχει 2 παιδιά!

H Κατερίνα Μουτσάτσου έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση σχεδόν 30 χρόνια πριν. Τι έχει συμβεί από τότε στη ζωή της; 

Η ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από την κωμική σειρά του Νίκου Μαστοράκη «Χωρισμένοι με παιδιά» μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Κατερίνα Μουτσάτσου:Η πιο τρυφερή φώτο με το νεογέννητο- Δείτε το πρόσωπό του

Instagram / katmouts

Από τότε, η Κατερίνα Μουτσάτσου πρωταγωνίστησε σε ελληνικές σειρές και ταινίες, σε ταινίες του Χόλιγουντ, καθώς και σε τούρκικες σειρές, οι οποίες γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα.

Η Κατερίνα Μουτσάτσου είναι παντρεμένη με τον Τσαρλς Κόμο και έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, αποκτώντας δύο γιους.

Η ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, ενώ επίσης, μέσα από διάφορα βίντεο εκφράζει τις σκέψεις και τις απόψεις της για πράγματα που την προβληματίζουν.

Instagram / katmouts

Το ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες, ωστόσο, σε κάθε ευκαιρία επισκέπτονται την Ελλάδα που τόσο αγαπούν.

Μάλιστα, η Κατερίνα Μουτσάτσου μαζί με τον σύζυγό και τα παιδιά της απολαμβάνουν αρκετά συχνά τις διακοπές τους στον αγαπημένο τους προορισμό, την Αίγινα. Εκεί η ίδια θυμάται τα παιδικά της χρόνια τιμώντας έτσι τις ρίζες της.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved