Οικονομάκου – Τσερέλα: Νέα απόδραση για το ζευγάρι – Οι φωτογραφίες στα social
Showbiz

Οικονομάκου – Τσερέλα: Νέα απόδραση για το ζευγάρι – Οι φωτογραφίες στα social

Νέα μίνι απόδραση για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Μπρούνο Τσερέλα.

Πρόσφατα η ηθοποιός βρέθηκε στη γενέτειρά της παρέα με τα παιδιά της ωστόσο αυτό το Σαββατοκύριακο το περνά σε κάποιο νησί, καθώς κανένας από τους δυο δεν «φανέρωσε» την τοποθεσία ωστόσο οι φωτογραφίες που ανέβασαν «προδίδουν» ότι είναι μαζί αφού «βλέπουν» την ίδια θέα!

Νέοι ορίζοντες για την Αθηνά Οικονομάκου: Ο Μπρούνο Τσερέλα τής μαθαίνει ισπανικά!

bab69045-3e44.jpg

Μπορεί να μην έβγαλαν κοινή φωτογραφία στα stories τους όμως είδαμε στιγμιότυπα από το ίδιο σημείο του πολυτελούς ξενοδοχείου.

Δες τις φωτό στη gallery

Να σας θυμίσουμε ότι εμφανίστηκαν πρώτη φορά μαζί στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ και δεν έκρυβαν τον έρωτά τους, αφού η κάμερα τους κατέγραψε να ανταλλάσσουν αγκαλιές και φιλιά λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

bruno-tserela-3-(1).jpg

Η ηθοποιός φαίνεται να είναι πολύ συνειδητοποιημένη για τη νέα της αυτή σχέση, μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο και εκτός ότι δείχνει να περνά φανταστικά, έχει γνωρίσει και την μητέρα του Μπρούνο Τσερέλα.

Η Ελληνίδα ηθοποιός πρόσφατα βρέθηκε στην Ιταλία για χάρη του συντρόφου της, ο οποίος είχε αγώνα. Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου πήγε στο γήπεδο με φίλη της Νικόλ Παναγιώτου και τη Νατάσα Θεοδωρίδου και μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφία με τη μητέρα του Μπρούνο!

Μπρούνο Τσερέλα: Η απάντηση στην ανάρτηση της Οικονομάκου, το ευχαριστώ και πώς την αποκαλεί

Μπρούνο Τσερέλα: Η αναμονή τελείωσε - Ανέβασε την πρώτη κοινή φωτογραφία με την Αθηνά Οικονομάκου

Οικονομάκου–Τσερέλα: Το ερωτικό ΣΚ στην Κέα, οι λήψεις στην ίδια πισίνα & τα tags που δεν έγιναν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved