Η Μαρία Μάρκου όπως δεν την έχεις δει-H μία και μοναδική φωτό της «γυναίκας με τα μαύρα» με μπικίνι
Showbiz

Η Μαρία Μάρκου όπως δεν την έχεις δει-H μία και μοναδική φωτό της «γυναίκας με τα μαύρα» με μπικίνι

Την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε θα τη θυμόμαστε για πολλά και η Μαρία Μάρκου ήταν χωρίς αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίσαμε. Η «γυναίκα με τα μαύρα» του «The Chase» στο Mega με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, έχει ξεχωρίσει από την πρώτη σεζόν και μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. 

Μαζί με «Το Βουνό», «Το Γεράκι», και τον «Αδέκαστο Επιθεωρητή», κατά κόσμον ο Βασίλης Φασιάς, ο Πάνος Δημάκης, η Μαρία Μάρκου και ο Ηλίας Αλεξίου, έχουν καθίσει στην καρέκλα τους και «κυνηγούν» όποιον βρεθεί απέναντί τους.

H γυναίκα με τα μαύρα αποκάλυψε το μέλλον του The Chase: «Πάει για 4η σεζόν και...»

1.jpg

Για τη Μαρία Μάρκου γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα και παρακάτω εκτός του ότι θα την γνωρίσετε καλύτερα, θα δείτε τη μία και μοναδική εικόνα στην οποία ποζάρει με το μπικίνι της.

Δείτε την εικόνα:

34323.jpg

Ποια είναι όμως η δυναμική γυναίκα με τα μαύρα;
Σύμφωνα με το βιογραφικό της, η Μαρία Μάρκου έχει ως αχίλλειο πτέρνα τη γαστρονομία και τη μαγειρική. Η δυναμική chaser κατάγεται από το Άστρος Κυνουρίας του νομού Αρκαδίας. Είναι απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ και επικοινωνίας του Παντείου Πανεπιστήμιου, της Νομικής Σχολής και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Έχει κάνει μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην εφαρμοσμένη επικοινωνιολογία στο Πολυτεχνείο του Βερολίνου. Εργάζεται στο τμήμα Στατιστικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Είναι φιλόζωη και όσο για το πώς χαλαρώνει όταν δεν έχει τόσες υποχρεώσεις; Χαλαρώνει παίζοντας πιάνο, κάνοντας γιόγκα και κολύμβηση.

Μαρία Μάρκου: Το «δηλητήριο» στη σχέση της & η μοναξιά - «Πλέον δεν “σηκώνω” πολλά»

Top 5: Ο πατέρας του Αμούτζα, το πένθος της «γυναίκας με τα μαύρα» & η εξομολόγηση του Ευθυμιάδη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved