Σάννυ Χατζηαργύρη: Η εξαφάνιση μετά το διαζύγιο, η διαδικτυακή «σιωπή» και η τελευταία φωτογραφία
Showbiz

Σάννυ Χατζηαργύρη: Η εξαφάνιση μετά το διαζύγιο, η διαδικτυακή «σιωπή» και η τελευταία φωτογραφία

Η Σάννυ Χατζηαργύρη είναι και πάλι… single μετά τον χωρισμό της τον Φεβρουάριο του 2024 και από εκείνη την περίοδο έχει φροντίσει ώστε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα την εφημερίδα «Espresso», η γνωστή ηθοποιός, η οποία έμεινε αξέχαστη στο κοινό ως «Λίλα» στη θρυλική σειρά του Mega «Singles», χώρισε από τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια έπειτα από 13 χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση των δίδυμων αγοριών τους, που είναι σήμερα 9 ετών.

Αυτό το ζευγάρι της showbiz χώρισε μετά από 13 χρόνια γάμου

Οι δυο τους, επεδίωξαν από την αρχή και κατάφεραν να κρατήσουν το τέλος του γάμου τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλωστε η τηλεοπτική «Λίλα» ανήκει στη κατηγορία των ανθρώπων που δεν έχουν κινητό, ενώ ούτε ο τέως, πλέον, σύζυγός της αρέσκεται ιδιαίτερα στα φλας της δημοσιότητας.

54d744f4-4c51-4465-bad6-aba9ac073fca.jpg

H Σάννυ Χατζηαργύρη επέστρεψε στο θέατρο τον Οκτώβριο του 2022 έπειτα από περίπου οκτώ χρόνια απουσίας, κρατώντας βασικό ρόλο στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα», που ανέβηκε αρχικά στην Αθήνα και το περασμένο φθινόπωρο παρουσιάστηκε και σε σκηνή της Θεσσαλονίκης, όπου παιζόταν μέχρι τις αρχές του προηγούμενου μήνα. «Είχα την επιλογή και την τύχη να αφιερωθώ στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου, οπότε αυτό έκανα. Τώρα οι γιοι μου μεγάλωσαν, έχουν φτάσει σχεδόν 8 χρονών, οπότε ένιωσα και εγώ ότι μπορώ να βγω προς τα έξω» είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Η Σάννυ, η οποία είναι εγγονή της αξέχαστης ηθοποιού Ελένης Χατζηαργύρη, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού, ενώ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές υποκριτικής στις ΗΠΑ.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανέβασε την τελευταία της φωτογραφία στα social media τον περασμένο Φεβρουάριο και από τότε μοιράζεται σπάνια υλικό.

343759867_749409680002174_3582280557344252238_n.jpg

Σάννυ Χατζηαργύρη: «Η γιαγιά μου, η Ελένη Χατζηαργύρη, με θλίψη μου είπε πρέπει να γίνεις ηθοποιός»

Η Σάννυ Χατζηαργύρη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και είχε μιλήσει για τον βιγκανισμό και τη γιαγιά της, τη σπουδαία Ελένη Χατζηαργύρη.

«Αυτό που έχω να πω για τη γιαγιά μου είναι ότι αυτό το μεγαλείο που έφερε στην σκηνή το έφερε και στη ζωή. Ήταν μεγάλη καρδιά, είχε ευαισθησία. Περπατούσε όπως και στην Επίδαυρο.

Δε γλίτωσα, ακολούθησα τα βήματά της, ντρεπόμουν να της το πω και έλεγα θα γίνω σκηνοθέτης. Έπρεπε να δώσω κάτι εξετάσεις. Ήθελα να πάω στην Αμερική, είμαι μισή Αμερικάνα και μου ζήτησαν έναν μονόλογο. Έκανα την «Αντιγόνη» και είπα στη γιαγιά μου να δει το βίντεο πριν το στείλω.

Με θλίψη μου είπε “πρέπει να γίνεις ηθοποιός”. Ήλπιζε ότι θα το αποφύγουμε γιατί ήξερε πόσο ευαίσθητο ήμουν. Ήξερε πόσο δύσκολο επάγγελμα είναι και πόσο γερό στομάχι θέλει» τόνισε.

Σάννυ Χατζηαργύρη: «Η γιαγιά μου, η Ελένη Χατζηαργύρη, με θλίψη μου είπε πρέπει να γίνεις ηθοποιός»

Σάννυ Χατζηαργύρη: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στη ζωή της και μόλις το αποκάλυψε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved