Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Οι φωτό που «πρόδωσαν» τις κοινές διακοπές τους στην Τήνο
Showbiz

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Οι φωτό που «πρόδωσαν» τις κοινές διακοπές τους στην Τήνο

Συνεχίζει τις διακοπές του στην Τήνο ο Γιώργος Λιάγκας και όπως διαπιστώσαμε και μέσω instagram, στο νησί βρίσκεται και η Μαρία Αντωνά.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ANT1 μοιράζεται πλούσιο υλικό από τις διακοπές του στο νησί της Παναγίας και οι εικόνες που μας δείχνει είναι μαγικές.

Το απόγευμα της Κυριακής ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε βίντεο στο instagram από τη βουτιά του στην παραλία ενώ η Μαρία Αντωνά μοιράζεται στιγμιότυπα από το ίδιο νησί, παρόλο που αποφεύγει να γράψει ότι βρίσκεται στην Τήνο.

Γιώργος Λιάγκας: Συναντήθηκαν στην Τήνο κι έδωσαν ραντεβού στο πλατό του Πρωινού: «Είναι το γούρι»

https://www.instagram.com/reel/C9-L7LzqAMB/

Τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Μαρία Αντωνά αποφεύγουν να απαντήσουν για το αν διατηρούν σχέση αλλά οι φωτογραφίες μπορούν να "μιλήσουν" από μόνες τους.

Δείτε το υλικό παρακάτω:

Μαρία Αντωνά: Έτσι γνωρίστηκε με τον Γιώργο Λιάγκα

H Μαρία Αντωνά είχε αναφερθεί στην γνωριμία τους σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! Η ίδια αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν πρώτη φορά πριν επτά χρόνια όταν εκείνη είχε πάει για δοκιμαστικό σε μια βραδινή εκπομπή που εκείνος παρουσίαζε, όμως η συνάντησή τους έληξε άδοξα.

Τον Γιώργο τον γνώρισες μετά το Survivor;

Τον γνώρισα πριν από επτά χρόνια, είχα κάνει δοκιμαστικό για το Late Night που παρουσίαζε τότε στον ΑΝΤ1. Μάλιστα με είχε προτείνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. τελικά δεν με είχαν επιλέξει, πήραν τη Νικολέττα Ράλλη.

Τι εντύπωση σου είχε κάνει τότε;

Ήταν πολύ γρήγορος στο λόγο του. Το δοκιμαστικό εκείνο δεν πρέπει να είχε κρατήσει πάνω από δύο λεπτά. Κι εγώ έλεγα "τι έγινε; Αυτό ήταν; Τελειώσαμε;".

Τι πήγε λάθος;

"Κάποια στιγμή είχε ρωτήσει κάτι για τον κ. Κικίλια και εγώ είχα πει "ποιος είναι ο κ. Κικίλιας;". Δεν τον ήξερα, ήμουν ένα κορίτσι που ερχόταν από το Mad Tv. Και εκείνος τότε μου είπε: "Eυχαριστούμε πολύ, καλή συνέχεια".

Λιάγκας-Αργυρός: Συνάντηση στην Τήνο - «Δεν χωράει δυο ωραίους το νησί, να γυρίσεις πίσω!»

Αποκλειστικές φωτό - Ο Γιώργος Λιάγκας σε ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία μετά το τέλος του Πρωινού

Γιώργος Λιάγκας: Σε παραλία της Τήνου, χωρίς την Αντωνά αλλά με τους γιους του - Αποκλειστικές φωτό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved