Οικονομάκου - Τσερέλα: Η νέα τρυφερή φωτογραφία από την Ίμπιζα! – «Και τώρα…;»
Showbiz

Οικονομάκου - Τσερέλα: Η νέα τρυφερή φωτογραφία από την Ίμπιζα! – «Και τώρα…;»

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα απολαμβάνουν τις διακοπές τους και δημοσιεύουν νέα μαγικά στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram. 

Ο Μπρούνο Τσερέλα ανέβασε στα stories τους μια ρομαντική φωτογραφία με την ηθοποιό να ποζάρει στην αγκαλιά του, ωστόσο πιο ρομαντικό ήταν το σχόλιο του αφού στη φωτογραφία έγραψε τον περίφημο στίχο από το τραγούδι της Μαντόνα «La Isla Bonita» που σημαίνει «Πώς μπορεί να είναι αλήθεια;», εκφράζοντας ουσιαστικά το πόσο ωραία περνά με την Αθηνά Οικονομάκου.

Ενώ έκανε και ένα post με την ηθοποιό γράφοντας: «Και τώρα…;» και στη συνέχεια μοιράστηκε ακόμα ένα στιγμιότυπο με την ηθοποιό στα insta story του, στο οποίο τους βλέπουμε να περπατάνε και να συνομιλούν!

bruno-tserela-3-(1).jpg

Να σας θυμίσουμε ότι εμφανίστηκαν πρώτη φορά μαζί στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ και δεν έκρυβαν τον έρωτά τους, αφού η κάμερα τους κατέγραψε να ανταλλάσσουν αγκαλιές και φιλιά λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Δείτε τις νέες κοινές φωτογραφίες τους.

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες διακοπές με τα παιδιά της στο πατρικό της μετά τον χωρισμό

Νέοι ορίζοντες για την Αθηνά Οικονομάκου: Ο Μπρούνο Τσερέλα τής μαθαίνει ισπανικά!

Μπρούνο Τσερέλα: Η απάντηση στην ανάρτηση της Οικονομάκου, το ευχαριστώ και πώς την αποκαλεί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved