Άγγελος Θεοδωράκης Παπαγγελίδης: O εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη ψήνει καφέδες για να ζήσει
Showbiz

Άγγελος Θεοδωράκης Παπαγγελίδης: O εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη ψήνει καφέδες για να ζήσει

Ο αγαπημένος εγγονός του αξέχαστου Μίκη Θεοδωράκη, Άγγελος Θεοδωράκης Παπαγγελίδης άφησε τη μουσική και έπιασε τους καφέδες.

Ο γιος της Μαργαρίτας, που ήταν η μεγάλη λατρεία του κορυφαίου μας μουσικοσυνθέτη, αποφάσισε να ακολουθήσει και άλλο επάγγελμα προκειμένου να σταθεί στα πόδια του οικονομικά, έχοντας ήδη αποκτήσει τη δική του οικογένεια ως πατέρας δύο παιδιών!

theodorakis29074.jpg

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, εδώ και μερικούς μήνες αποφάσισε να πιάσει δουλειά και σε γνωστό take away coffee shop στο κέντρο της Αθήνας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας που μέχρι πρότινος έπεφταν πάνω του σε συναυλίες-αφιερώματα όπου τραγουδούσε τα μεγάλα τραγούδια του διάσημου παππού του.

Ο ίδιος, ως παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς νέους της εποχής μας, δεν δίστασε να αλλάξει επάγγελμα για την καθημερινή επιβίωση του ίδιου και της οικογένειάς του, και το βαριάς κληρονομιάς επίθετό του να μην μπει τροχοπέδη για το μέλλον του.

theodorakis290742.jpg

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε καρέ καρέ τις εικόνες που αποδεικνύουν ότι ο Αγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης μπορεί να τα καταφέρει με αξιοπρέπεια και εκτός της μουσικής. Αλλωστε, έχει μάθει από πολύ νωρίς ότι η επιβίωση σε όποιο επάγγελμα και αν κάνεις δεν είναι ντροπή αλλά ευλογία.

Μαργαρίτα Θεοδωράκη για Νταλάρα - Ρουβά: «Οι πάντες πρέπει να τραγουδάνε Μίκη Θεοδωράκη»

Μάριος Φραγκούλης: Όσα διδάχτηκε από τον Θεοδωράκη και ο ρόλος της θείας του

Θεοδωράκη: Το «θρυλικό» σπίτι στο Βραχάτι & η εξομολόγηση: «Ζούσα με την αναμονή του θανάτου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved