Κωνσταντίνος Προκόπης: Στροφή 180 μοιρών για τον παίκτη του Voice! Πού είναι και τι κάνει σήμερα
Showbiz

Κωνσταντίνος Προκόπης: Στροφή 180 μοιρών για τον παίκτη του Voice! Πού είναι και τι κάνει σήμερα

Έξι χρόνια έχουν περάσει από τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Προκόπη στο The Voice.

Ο πρώην παίκτης είχε μαγέψει στους κριτές με τις ερμηνείες του ωστόσο φαίνεται πως πια τραγουδάει μόνο για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Είναι επίσημο! Το The Voice επιστρέφει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν! Το τρέιλερ on air!

Σήμερα ο Κωνσταντίνος Προκόπης έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή του, αφήνοντας πίσω την πρωτεύουσα της χώρας, τη μουσική, την Πληροφορική και τα Μ.Μ.Ε. που έχει σπουδάσει.

https://www.instagram.com/tv/B_QQEe5pZJu/

Έχει πλέον εγκατασταθεί στον τόπο καταγωγής του την Αμαλιάδα ασχολείται δυναμικά και οργανωμένα με την καλλιέργεια της ελιάς με την οποία η οικογένειά του έχει παράδοση που ξεπερνά τα 60 χρόνια.


Μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» ο Κωνσταντίνος Προκόπης αναφέρεται στη σχέση του σήμερα με τη μουσική, στο πώς ο παππούς του και η γη της Ηλείας καθόρισαν τη ζωή του

kwpros_1681927754_3084556028897128402_466315726.jpg

Ήταν εύκολη απόφαση να αφήσεις την πρωτεύουσα και να εγκατασταθείς μόνιμα στην Ηλεία;
Πολλά ακούγονται εύκολα αλλά δεν είναι. Άλλωστε κάθε παραμύθι έχει και έναν δράκο. Η αποκέντρωσή μου στην αρχή ήταν γεμάτη με δυσκολίες. Προσαρμογή τόπου, κοινωνίας, καθημερινότητας. Παρ όλα αυτά, επειδή μετακόμισα με τον στόχο να δημιουργήσω την επιχείρηση, όλα τα υπόλοιπα τα αγνοούσα πανηγυρικά. Όπως λέω χαρακτηριστικά, «αν δεν ρισκάρεις δεν ζεις!»


Συνεχίζεις την παράδοση της οικογένειας στην ελαιοκαλλιέργεια. Η τεχνολογία πόσο διευκολύνει αυτό το κομμάτι;
Η οικογένεια μου έχει παράδοση στην ελαιοκαλλιέργεια που μετρά πάνω από 60 χρόνια. Είμαι όμως η γενιά που συσκεύασε το χύμα ελαιόλαδο που παράγουμε. Έχουμε στα χέρια μας ως χώρα και περιοχή ένα πραγματικά εξαιρετικό προϊόν, αλλά δυστυχώς είμαστε αρκετά πίσω όσον αφορά τη γνώση της τυποποίησης και τι υπεραξία προσδίδει σε αυτό. Η τεχνολογία για την επίτευξη του στόχου μου στάθηκε βασικός αρωγός, μιας και έχω φτιάξει και ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop). Το 2024 οτιδήποτε φτιάχνεις χωρίς να βασιστείς στην τεχνολογία είναι καταδικασμένο κατά τη γνώμη μου.

kwpros_1710342645_3322917408744779221_466315726.jpg


Το ευρύ κοινό σε έμαθε από την συμμετοχή σου στο μουσικό talent show «The Voice». H ενασχόλησή σου με τη μουσική έκλεισε για πάντα ή έχεις βάλει άνω τελεία;

«Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις.» (χαχα) . Η μουσική είναι πάντα μέσα μου, από μικρό παιδί ζω μαζί της αυτό δεν τελειώνει ποτέ. Το «Τhe Voice» ήταν μια τρομακτικά όμορφη εμπειρία που χαίρομαι όταν ανατρέχω τη μνήμη μου. Είναι όμως ένα καθαρά τηλεοπτικό προϊόν, που αν πας με πολλές προσδοκίες θα πέσουν γρήγορα στο κενό. Σε επαγγελματικό επίπεδο νομίζω πάντως πως έχει ολοκληρωθεί. Θα προτιμούσα πλέον μιας και συνθέτω μουσική να την έδινα αλλού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved