Τζένη Μπότση: Η κόρη της, Αλίκη μεγάλωσε - Διακοπές στην Κέρκυρα
Showbiz

Τζένη Μπότση: Η κόρη της, Αλίκη μεγάλωσε - Διακοπές στην Κέρκυρα

Η Τζένη Μπότση απολαμβάνει μαγικές στιγμές με την πεντάχρονη κόρη της, Αλίκη για ακόμα ένα καλοκαίρι στην Κέρκυρα. 

Η ηθοποιός βρίσκεται στο νησί των Φαιάκων και απολαμβάνει κάθε στιγμή με την κόρη της και δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες με την πεντάχρονη κόρη της Αλίκη.

55e57f9f-1675197774848-8258757-botsi.jpg

Η ηθοποιός είχε δηλώσει:«Δεν μ’ αρέσει το υποκοριστικό και είμαι υπερήφανη που είμαι μάνα. Το πως θα με προσφωνήσει η κόρη μου είναι κάτι που θα γίνει σπίτι μας. Δεν είναι ωραίο να μειώνουμε το μεγαλείο της μητρότητας. Και ειδικά για μένα που έχω κάνει έναν αγώνα να αποκτήσω αυτό το παιδί, δεν θέλω να το μειώσω καθόλου», είχε πει η Τζένη Μπότση σε συνέντευξή της.

Και πρόσθεσε: «Θέλει πολλά κότσια για να τα κάνεις όλα αυτά. Έχουμε ποινικοποιήσει κάποιες λέξεις, θεωρούμε ότι η λέξη “μάνα” έχει μία σκληρότητα αλλά δεν έχει. Έχουμε βάλει κάποιες λέξεις ότι έχουν μία επιθετικότητα, δεν έχουν, εμείς τις κάνουμε. Εγώ την αγαπώ τη λέξη “μάνα”».

Να σας θυμίσουμε ότιείχε πει για την κόρη της: «Είναι τσαχπίνα, μιλάει πολύ, είναι σαν εμένα. Φαίνεται μεγαλύτερη από την ηλικία της και εμφανισιακά φαίνεται μεγαλύτερη, έχει πάρει το ύψος μου (γέλια)»! Όσον αφορά το όνομα της κόρης της, δήλωσε: «Μαρίνα είναι η μαμά μου και η Αλίκη γιορτάζει της Αγίας Μαρίνας. Όλη η οικογένεια του Αλέξανδρου, τα ονόματά τους ξεκινάνε από Άλφα και κούμπωσε με την Αγία Μαρίνα!»!

Δείτε τα νέα στιγμιότυπα με την κόρη της στις διακοπές της

Τζένη Μπότση: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της στο Πεδίον του Άρεως για καλό σκοπό!

Τζένη Μπότση: Η σπάνια φώτο με τον Αλέξανδρο Μιχαλά και την κόρη τους, Αλίκη

Βραδιά ιταλικής γευσιγνωσίας για λαμπερούς επώνυμους καλεσμένους

Βραδιά ιταλικής γευσιγνωσίας για λαμπερούς επώνυμους καλεσμένους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved