Μαρία Αντωνά: Έτσι πέρασε το βράδυ της με τον Γιώργο Λιάγκα στην Τήνο - Το ρομαντικό στιγμιότυπο
Showbiz

Μαρία Αντωνά: Έτσι πέρασε το βράδυ της με τον Γιώργο Λιάγκα στην Τήνο - Το ρομαντικό στιγμιότυπο

Η  Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας απολαμβάνουν το πρώτο τους καλοκαίρι που είναι μαζί. Το ζευγάρι περνά μοναδικές στιγμές και η ραδιοφωνική παραγωγός μας δίνει μία μικρή γεύση από τις μέρες και τις νύχτες στο νησί. 

Αυτή τη φορά, η Μαρία Αντωνά ανήρτησε ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία βλέπουμε την ίδια να κρατάει ένα ποτήρι κρασί και να τσουγκρίζει με κάποιον άλλον.

Λίγο πριν τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους, η ραδιοφωνική παραγωγός απαθανάτισε τη στιγμή, χωρίς ωστόσο, να φαίνεται το πρόσωπο του Γιώργου και είναι σίγουρα μία από τα ρομαντικά στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει.

liagkas-antona-1.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Μαρία είχε αποκαλύψει πως γνωρίστηκε με τον Λιάγκα στο περιοδικό ΟΚ: «Τον γνώρισα πριν από επτά χρόνια, είχα κάνει δοκιμαστικό για το Late Night που παρουσίαζε τότε στον ΑΝΤ1. Μάλιστα με είχε προτείνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. τελικά δεν με είχαν επιλέξει, πήραν τη Νικολέττα Ράλλη.»

Τι εντύπωση σου είχε κάνει τότε;

Ήταν πολύ γρήγορος στο λόγο του. Το δοκιμαστικό εκείνο δεν πρέπει να είχε κρατήσει πάνω από δύο λεπτά. Κι εγώ έλεγα "τι έγινε; Αυτό ήταν; Τελειώσαμε;".

Τι πήγε λάθος;

"Κάποια στιγμή είχε ρωτήσει κάτι για τον κ. Κικίλια και εγώ είχα πει "ποιος είναι ο κ. Κικίλιας;". Δεν τον ήξερα, ήμουν ένα κορίτσι που ερχόταν από το Mad Tv. Και εκείνος τότε μου είπε: "Eυχαριστούμε πολύ, καλή συνέχεια".

Μετά το πάρτι που είχαν βρεθεί, το επόμενο βράδυ προτίμησαν να το περάσουν μόνοι τους.

Δείτε το στιγμιότυπο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved