Ταμίλα Κουλίεβα: Οι σπάνιες φωτό με τον γοητευτικό γιο της, Στέφανο και η εξομολόγηση
Showbiz

Ταμίλα Κουλίεβα: Οι σπάνιες φωτό με τον γοητευτικό γιο της, Στέφανο και η εξομολόγηση

Αν για κάτι είναι απόλυτα ευτυχισμένη και περήφανη η Ταμίλα Κουλίεβα είναι για τη μητρότητα και φυσικά για τον γιο της, Στέφανο, τον οποίο μεγάλωσε με αγάπη και αφοσίωση.

Ο Στέφανος είναι καρπός του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της, Γρηγόρη Καραντινάκη. Και μπορεί να επέλεξαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς ωστόσο παραμένουν αγαπημένοι.

Ταμίλα Κουλίεβα: Ποζάρει με την μητέρα της και η ομοιότητα είναι απίστευτη!

tamillakulievaofficial_1687601090_3132147422690701891_7137825862.jpg

«Γνωριζόμασταν μεταξύ μας οι φοιτητές γιατί συνεργαζόμασταν υπήρχε μία αλληλοεπίδραση. Και μία ωραία χρονιά στη σχολή ήρθε μία συμφοιτήτριά μου και μου πρότεινα να ανεβάσουμε τη “Λυσιστράτη” του Αριστοφάνη. Ζητήσαμε από τον Γρηγόρη να μας σκηνοθετήσει και έτσι ήρθαμε πιο κοντά», είπε πρόσφατα για τη γνωριμία τους ενώ για τον γιο τους, ανέφερε πως:

«Όταν έχεις ένα παιδί το κέντρο είναι το παιδί οπότε δεν μου πέρασε ούτε μία στιγμή να εργαλειοποιήσω το παιδί στη σχέση μας με την Ταμίλα. Για εμένα η Ταμίλα ήταν η καλύτερη μαμά του κόσμου», είπε ο Γρηγόρης Καραντινάκης με την Ταμίλα Κουλίεβα να συμπληρώνει: «Ο Στέφανος κάποια στιγμή μας είπε ότι είναι περήφανος για εμάς που έχουμε αυτή τη σχέση ήταν πολύ συγκινητικό»

Δες τον κούκο γιο της στη gallery

«Δυσκολεύομαι να μιλάω για τον Στέφανο (γέλια). Είναι ανεξάρτητος εδώ και αρκετά χρόνια. Εκτός από τη μητρική φροντίδα και τη σχέση μάνας-παιδιού, θέλω να είμαστε και φίλοι. Είναι ένα ώριμο παιδί, από πάντα μπορούσα να ζητήσω τη γνώμη του, να τον συμβουλευτώ. Αυτό το «ζακέτα να πάρεις» υπάρχει ακόμη (γέλια). Προχθές έφυγε, κάτι ξέχασε και τον κυνηγούσα στον δρόμο. Ηταν μία αστεία και τρυφερή εικόνα που περιγράφει τη σχέση μου μαζί του», έχει πει.

Κουλίεβα: Η άγνωστη σχέση με τη Βαρβάρα Μερτύρη και πώς έζησε την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα

Ταμίλα Κουλίεβα: Η σχέση με τη μητέρα της και ο ρόλος που δεν θέλει να κάνει με τίποτα

Ταμίλα Κουλίεβα: Η επιτομή της κομψότητας και η νέα αλλαγή στην εικόνα της με μαλλί a la garcon

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved