Γενέθλια για την Μπέττυ Μαγγίρα: Η ηλικία, τα καλλιστεία, η Eurovision & ο γάμος με τον Δημήτρη Μάζη
Showbiz

Γενέθλια για την Μπέττυ Μαγγίρα: Η ηλικία, τα καλλιστεία, η Eurovision & ο γάμος με τον Δημήτρη Μάζη

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης κι έχει διαγράψει μία σπουδαία πορεία στον χώρο του θεάματος και της υποκριτικής. 

Η Μπέττυ Μαγγίρα γεννήθηκε σαν σήμερα το 1974 στην Ξάνθη όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Τελειώνοντας το σχολείο σε ηλικία 18 ετών πέρασε στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας ωστόσο εγκαταστάθηκε στην Αθήνα μαζί με την αδερφή της, Ματθίλδη Μαγγίρα, παίρνοντας μεταγραφή στο ίδιο τμήμα του Τεχνολογικού Ιδρύματος Πειραιά.

Μπέττυ Μαγγίρα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την Αμοργό & η απάντηση στο μήνυμα- Σε θέλω απεγνωσμένα

maggira.jpg

Παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο αρχικά λαμβάνοντας μέρος στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 1991 και στον διαγωνισμό ομορφιάς Look of the Year το 1992, χωρίς ωστόσο να αποσπάσει κάποιο τίτλο, ενώ στη συνέχεια έλαβε μέρος σε διάφορα τηλεοπτικά διαφημιστικά προϊόντων στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Επιπλέον, συμμετείχε με μικρούς ρόλους σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές.

Η λαμπρή καριέρα στον χώρο του θεάματος

Η καριέρα της στο χώρο του θεάματος ξεκίνησε στις αρχές του 1996 όταν μέσω του πρακτορείου της πέρασε από ένα casting για τον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel κερδίζοντας τη θέση της συμπαρουσιάστριας του Πέτρου Φιλιππίδη στο τηλεπαιχνίδι Remote Control.

aderfes-maggira.jpg

Στο τέλος του 1996, και μετά την αποχώρηση της παρουσιάστριας της εκπομπής Γάτες, δέχτηκε πρόταση από τον παραγωγό Κώστα Λαζόπουλο για να παρουσιάσει την εκπομπή του Mega Channel. Τελικά, ανέλαβε την παρουσίαση της lifestyle αυτής εκπομπής μαζί με την Αφροδίτη Σημίτη παραμένοντας σε αυτή για τρεις σεζόν. Τη σεζόν 1999-2000 ανέλαβε μαζί με την Αλέκα Καμηλά την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Μακεδονία TV.

Αμέσως μετά ξεκίνησε τη συνεργασία της ως συμπαρουσιάστρια του τηλεοπτικού διδύμου Φώτη Σεργουλόπουλου και Μαρίας Μπακοδήμου στην πρωινή εκπομπή του MEGA Σαν στο σπίτι μας για δύο σεζόν. Το 2001, παράλληλα με το πρωινό, έγινε ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη στο ευρύ κοινό έχοντας αναλάβει την παρουσίαση της θρυλικής μουσικής εκπομπής Mega Star μετά την αποχώρηση της Ναταλίας Γερμανού από τη θέση της παρουσιάστριας. Παρέμεινε στην παρουσίαση του Mega Star για δύο χρόνια, την 13η και 14η σεζόν της εκπομπής, δημιουργώντας παράλληλα και τα κείμενα της.

maggira.jpg

Τη σεζόν 2003-2004 έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο συνεργαζόμενη με την αδερφή της Ματθίλδη Μαγγίρα σκηνοθετώντας, γράφοντας, τραγουδώντας και πρωταγωνιστώντας στο stand-up show Cabaret Show. Η παράσταση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και συνεχίστηκε για τα επόμενα έξι χρόνια μέχρι και το 2009. Λίγο καιρό αργότερα ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί και σε τηλεοπτικές σειρές.

Την άνοιξη του 2008 παρουσίασε μαζί με την Ματθίλδη Μαγγίρα τον Ελληνικό Τελικό της Eurovision. Τη σεζόν 2008-2009 ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τη δημόσια τηλεόραση αναλαμβάνοντας ως τηλεοπτικό δίδυμο την παρουσίαση του ψυχαγωγικού show Magiremata ενώ παρουσίασαν ξανά τον Ελληνικό Τελικό της Eurovision και το 2009.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι μία ταλαντούχα γυναίκα η οποία έχει διαγράψει μία σπουδαία καριέρα στον χώρο της τηλεόρασης, είτε αναλαμβάνοντας ρόλους σε γνωστές σειρές, είτε ως παρουσιάστρια, όπως έχει και μία αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο του κινηματογράφου, αλλά και του θεάτρου.

Το 2023 παρουσίασε την εκπομπή I love Σου Κου στον ΑΝΤ1, η οποία όμως ολοκληρώθηκε και δεν πρόκειται να επιστρέψει από Σεπτέμβρη.

1717233457356-471179702-maggira.jpg

Η σχέση με τις κόρες της & η μητρότητα

Το 2002 η Μπέττυ Μαγγίρα ξεκίνησε τη σχέση της με τον υδατοσφαιριστή Δημήτρη Μάζη. Παντρεύτηκαν το 2009 και απέκτησαν μαζί δύο κόρες, την Αντριάνα και την Καλλινίκη.

Για το πώς καταφέρνει να ισορροπεί ανάμεσα στη μητρότητα αλλά και την πολλή δουλειά έχει μιλήσει σε αρκετές συνεντεύξεις της η γνωστή παρουσιάστρια.

maggira.jpg

PAPADAKIS PRESS

Η όμορφη παρουσιάστρια και περφόρμερ, είναι πρώτα και πάνω απ' όλα μία τρυφερή μαμά για τις δύο κόρες της Ανδριάνα και Ελπινίκη αλλά και σύζυγος για τον άντρα της ζωής της, Δημήτρη Μάζη. Η ίδια εξηγεί πώς καταφέρνει τα πάντα, έχοντας όμως την αμέριστη υποστήριξη από το οικογενειακό της περιβάλλον...

"Τη μια κερδίζει η δουλειά, την άλλη η μητρότητα. Πρέπει να μοιράζεις ισόποσα την ενέργειά σου και να κρατάς και λίγη για σένα. Είναι πολλές οι υποχρεώσεις, τις οποίες όμως, μοιράζομαι με τον άνδρα μου, τον Δημήτρη. Αυτή την περίοδο, για παράδειγμα, έχω την εκπομπή, ξεκινάμε με την Μαρινέλλα, τρέχω να κάνω μαθήματα φωνητικής, προσπαθώ να βάλω τη γυμναστική ξανά στη ζωή μου", αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Πληροφορίες: Wikipedia

Διαβάστε επίσης:

Μπέτυ Μαγγίρα: Έτσι είναι πραγματικά το κορμί της στα 50 της - Οι βουτιές της στην Αστυπάλαια

Μπέττυ Μαγγίρα: Ευδιάθετη & κομψή σε έξοδο με τις κόρες της μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής της

Καλλινίκη & Αντριάνα Μάζη ποζάρουν με τη μαμά, Μπέττυ και εντυπωσιάζουν! Το σχόλιο της Καρύδη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved