Ζόζεφιν: Η ηλικία, η καταγωγή, η Eurovision 2025 & ο έρωτας με τον... Νίνο!

Instagram / josephinewendel

Showbiz

Ζόζεφιν: Η ηλικία, η καταγωγή, η Eurovision 2025 & ο έρωτας με τον... Νίνο!

Η Ζόζεφιν είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σύγχρονες τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής, η οποία έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά μας με την ομορφιά της και το ταλέντο της. 

Η Τζέσσικα-Ζόζεφιν Βέντελ γεννήθηκε σαν σήμερα το 1990 και είναι γνωστή στο ευρύ κοινό ως Josephine.

Ζόζεφιν: Ο έρωτας στη ζωή της και όσα την κέρδισαν στον Νίνο

Photo-shared-by-JOSEPHINE-on-July-10-2024-tagging-@adidasoriginals.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair-makeup-sweatsuit-sweatpants-sportswear-and-text..jpg

Instagram / josephinewendel

Έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision, με το τραγούδι "Dancing Night" το 2014. Έχει λάβει μέρος επίσης στο show Your Face Sounds Familiar. Τον Δεκέμβριο του 2020 αναδείχθηκε νικήτρια του διαγωνισμού Just the 2 Of Us ως ντουέτο με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Η καταγωγή της και η λαμπερή καριέρα

Η όμορφη τραγουδίστρια γεννήθηκε στην Αθήνα από Λιβανέζα μητέρα και Γερμανό πατέρα. Φοίτησε σε ελληνοαμερικανικό σχολείο και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το πιάνο. Έχει δύο μικρότερα ετεροθαλή αδέλφια από τους επόμενους γάμους των γονιών της. Μετά το σχολείο, σπούδασε μάρκετινγκ και διοίκηση στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδας (Deree College) και παράλληλα ανέβαζε ερασιτεχνικά βίντεο στο YouTube όπου τραγουδούσε κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών.

Photo-by-JOSEPHINE-on-May-30-2024.-May-be-an-image-of-one-or-more-people-blonde-hair-basketball-jersey-and-sportswear..jpg

Instagram / josephinewendel

Ενώ ήταν ακόμη φοιτήτρια, γνώρισε σε μια εκδήλωση τον μάνατζερ και στέλεχος της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records και μετά από λίγο διάστημα ξεκίνησαν τη συνεργασία τους. Το Μάρτιο του 2013, κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι, με τίτλο "Για Μια Ακόμα Φορά" σε στίχους και μουσική του OGE, σε συνεργασία με τον ίδιο. Το τραγούδι γνώρισε μεγάλη επιτυχία και μέσα στην ίδια χρονιά, κυκλοφορεί άλλα τρία τραγούδια.

Το 2014 γίνεται υποψήφια για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision, με το τραγούδι "Dancing Night" σε στίχους/μουσική του Mark Angelo αλλά τελικά ήρθε τελευταία στον ελληνικό τελικό, χάνοντας τη πρώτη θέση από τους Freaky Fortune και RiskyKidd με το τραγούδι "Rise Up".

Photo-by-JOSEPHINE-on-April-30-2024..jpg

Instagram / josephinewendel

Το 2016 συμμετέχει ως διαγωνιζόμενη στη ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, Your Face Sounds Familiar ενώ παράλληλα εμφανίζεται για πρώτη φορά στο MadWalk.

Το Φεβρουάριο του 2018, ξεκίνησε τη δική της κολεξιόν αθλητικών κολάν, η οποία ολοκληρώθηκε σύντομα, επιτρέποντάς της να επικεντρωθεί στο τραγούδι που τόσο αγαπά.

Ο έρωτας στη ζωή της και όσα την κέρδισαν στον Νίνο

Για τον έρωτα στη ζωή της και όλα όσα την κέρδισαν στον Νίνο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ζόζεφιν.

Με αφορμή τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις η τραγουδίστρια μίλησε για όλα στο περιοδικό ΟΚ!

Photo-by-JOSEPHINE-on-March-29-2024..jpg

Instagram / josephinewendel

"Αυτό που με κέρδισε στον Νίνο είναι σίγουρα η καλλιτεχνική του ματιά, ο τρόπος που σκέφτεται και η ειλικρίνεια του" είχε αποκαλύψει η γνωστή τραγουδίστρια, ενώ ο ίδιος είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη σχέση τους:

"Είμαι με τη Ζόζεφιν. Είναι η καλύτερη παρέα που θα μπορούσα να έχω! Γελάμε, τραγουδάμε, μιλάμε. Οπουδήποτε και αν είσαι, το σημαντικό είναι να έχεις καλή παρέα. Έχουμε πολλά κοινά, γελάμε. Γνωριζόμασταν από παλιά".

nino-zozefin.jpg

Αξίζει να αναφέρουμε πως το όνομα της Ζόζεφιν ακούγεται αρκετά σε συζητήσεις που αφορούν την Eurovision 2025. Μάλιστα, η ίδια είχε αναφέρει πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με σκοπό να εκπροσωπήσει τη χώρα μας.

«Ναι, είμαστε σε συζητήσεις για τη Eurovision του χρόνου. Δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση, κάθε χρόνο υπάρχουν προτάσεις, πάντα πέφτουν κάποια ονόματα και μετά γίνεται ένα ραντεβού και συζητάνε ποιος θα πάει.

Όχι, το τραγούδι δεν το έχουμε βρει αλλά έχουμε πολλούς ταλαντούχους συνθέτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό», είχε αποκαλύψει στην κάμερα της εκπομπής I Love Σου Κου.

Πληροφορίες: Wikipedia.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη «βόμβα» από τη Ζόζεφιν - «Είμαστε σε συζητήσεις για την Eurovision 2025»

Νίνο για το block στη Ζόζεφιν στο Instagram: «Ήταν παρεξήγηση…»

Νίνο - Ζόζεφιν: Η κοινή φώτο με την οποία έβαλαν τέλος στις φήμες περί κρίσης στη σχέση τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved