Τόνυ Δημητρίου: Η ηλικία, τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ο έρωτας & η διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του

NDPPHOTO 

www.ndpphoto.gr
Showbiz

Τόνυ Δημητρίου: Η ηλικία, τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ο έρωτας & η διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του

Ο Τόνυ Δημητρίου είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός με αρκετά δύσκολα παιδιά χρόνια. Έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια κι αυτό το διάστημα απολαμβάνει την καθημερινότητά του μαζί με τη σύντροφό του, Στεφανία. 

Ο Τόνυ Δημητρίου γεννήθηκε σαν σήμερα το 1969 στο Λονδίνο, αλλά μεγάλωσε στη Λευκωσία από Κύπριο πατέρα, τον επίσης ηθοποιό Κώστα Δημητρίου, και Δανή μητέρα.

Δημητρίου – Γκουρνέλου: Σπάνια εμφάνιση για το ζευγάρι – Οι τρυφερές στιγμές στα μπουζούκια

2191_STEFANIA_GKOYRNELOY_TONI_DIMITRIOY_1372024.jpg

Σε ηλικία 18 ετών, μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε με υποτροφία στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έκτοτε, έχει διαρκή παρουσία στον χώρο του θεάματος.

Το πρόβλημα υγείας & το σοβαρό χειρουργείο

Ο γνωστός ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως είχε πάθει μηνιγγίτιδα και στην αρχή όλοι νόμιζαν ότι ήταν μια απλή γρίπη.

«Είχα πάθει μηνιγγίτιδα και ευτυχώς ένας μάγκας γιατρός κατάλαβε περί τίνος επρόκειτο γιατί στην αρχή έλεγαν για γρίπη. Όλα τα μωρά όταν γεννιούνται έχουν ένα μαλακό σημείο, την πηγή. Εμένα αυτό δεν είχε κλείσει μεγαλώνοντας και μου δημιούργησε πρόβλημα στους μήνιγγες. Ο εγκέφαλος είναι ένα μαλακό πράγμα, που περιβάλλεται από το οστό, το κρανίο. Οι μήνιγγες είναι μαξιλαράκια του εγκεφάλου γεμάτα υγρό. Εγώ έχανα υγρό από τους μήνιγγες μέσω της ρινιαίας οδού», είπε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου και συνέχισε:

«Ό,τι είναι μέσα μας είναι αποστειρωμένο με το που έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον υπάρχουν μικρόβια και μετά μηνιγγίτιδα. Ως παιδάκι δεν πολυκαταλάβαινα. Έκανα μεγάλο χειρουργείο στο Λονδίνο και αφού μου το διόρθωσαν, μού πήραν μόσχευμα από το μπούτι και με έραψαν».

Επίσης, είχε μιλήσει ανοιχτά για το τροχαίο του αδερφού του και τον θαυμασμό που τρέφει προς το πρόσωπό του:

«Με πήρε η μάνα μου ότι ο αδερφός μου χτύπησε σε τροχαίο και δεν ξέραμε αν θα ζήσει κι εγώ έπρεπε να παίξω στην παράσταση, ήταν πολύ δύσκολο. Ο αδερφός μου έμεινε παραπληγικός άλλα τον θαυμάζω, σπούδασε, παντρεύτηκε δυο φορές, έκανε παιδί και ζει περισσότερο από όλους μας. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου άλλα μερικές φορές είμαι κάφρος, δεν με συμπαθώ καθόλου».

Η σχέση με τα παιδιά του

Ο Τόνυ Δημητρίου εκτός από επιτυχημένος ηθοποιός είναι κι ένας άψογος οικογενειάρχης και φροντίζει να τα προλαβαίνει όλα.

Ο ίδιος, έχει αποκτήσει μάλιστα και δύο παιδιά, στα οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία! Είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ο Αλέξανδρος και η Ανδριάννα αντίστοιχα και μαζί με τον μπαμπά τους έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση.

toni-dimitriou.jpg

NDPPHOTO

www.ndpphoto.gr

«Δυστυχώς ζω μακριά από τα παιδιά μου. Θα ήθελα να είμαι πιο κοντά, αλλά προτεραιότητα είναι η ευτυχία τους. Ζουν στην Κέρκυρα από το 2017. Νομίζω ότι είναι καλύτερα για τα παιδιά εκεί, και ας μου λείπουν», ανέφερε ο Τόνυ Δημητρίου σε συνέντευξή του.

Για τον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του ανέφερε: «Έχω χωρίσει εδώ και δέκα χρόνια και τότε σαφώς όλες οι μέρες δεν ήταν ίδιες αλλά με καλή θέληση και διάλογο λύνονται όλα».

«Εγώ ενώ ήμουν σε μια σχέση αρκετούς μήνες μετά τον χωρισμό, τα παιδιά μου το έμαθαν αφού αποκαταστάθηκε η μαμά τους. Πρέπει οι σχέσεις να κρατιούνται όσο υπάρχει γέλιο και πάθος. Αν δεν περνάς καλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να είσαι με έναν άνθρωπο», συμπλήρωσε.

4591_STEFANIA_GOYRNELOY_TONI_DIMITRIOY_31122023.jpg

Η σύντροφός του Στεφανία & η διαφορά ηλικίας

O Τόνυ Δημητρίου σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την προσωπική του ζωή και τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του.

«Ο έρωτας είναι παροδική τρέλα που θεραπεύεται με τον γάμο. Όλες μου οι μεγάλες σχέσεις ήταν «ψυχικός» γάμος. Είμαι ενάμιση χρόνο με τη σύντροφο μου και θεωρώ ότι είμαι παντρεμένος. Γνώρισα τη σύντροφο μου σε μία σειρά και μετά συναντηθήκαμε στο θέατρο άλλα δεν μιλήσαμε, μόνο μου χαμογέλαγε. Φλέρταρα τη σύντροφο μου άλλα δεν έγινε κάτι, ήταν κάπου άλλου. Έκανα πρόταση στη σύντροφό μου, Στεφανία, μέσα από το Instagram να πάμε μαζί σε μία πρεμιέρα. Αυτό που με εκνευρίζει στη Στεφανία είναι ότι είναι ισχυρογνώμων. Πολλές φορές λέω στη Στεφανία «έχεις δίκιο, άλλα δεν είσαι κι ο Φρόιντ», τόνισε σχετικά με την σύντροφό του ο Τόνυ Δημητρίου.

IMG_1406.jpg

NDPPHOTO

Και συμπλήρωσε: «Σχολιάζουν την διάφορα ηλικίας με την Στεφανία και λένε «τι θέλει με τον πάππου. Πολλοί μου γράφουν για τη διαφορά ηλικίας και με ρωτούν «καλά με την κόρη σου;». Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας μας από τη στιγμή που εμείς περνάμε καλά, γελάμε και διασκεδάζουμε. Το σεξ μπορούν όλοι να το βρουν, η σύντροφός μου με έχει πάει ένα βήμα παραπέρα σαν άνθρωπο».

Πληροφορίες: Wikipedia.

Διαβάστε επίσης:

Τόνυ Δημητρίου: «Σχολιάζουν την διάφορα ηλικίας με την Στεφανία και λένε "τι θέλει με τον παππού"»

Τόνυ Δημητρίου: Η εξομολόγηση για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας: «Έκανα μεγάλο χειρουργείο και...»

Τόνυ Δημητρίου: «Με τα παιδιά μου θα ξανασυστηθούμε μετά την εφηβεία & την ενηλικίωση»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved