Showbiz

Συγκινεί ο Γιώργος Μαυρίδης: «Θα ταξιδέψουμε παρέα…»

Συγκινεί ο Γιώργος Μαυρίδης με το μήνυμά του αλλά και με την κίνηση στην οποία προχώρησε.

Ο Γιώργος Μαυρίδης πριν ξεκινήσει πάλι τα ταξίδια με τον Σάκη Τανιμανίδη έκανε τατουάζ τη σκυλίτσα του Μόλυ, την οποία έχασε το 2021.

"Το ξέρω άργησα....Αλλά ΕΠΡΕΠΕ .....Και αυτή την φορά θα ταξιδέψουμε παρέα όλο τον κόσμο" έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης, που ξεκινάει γυρίσματα για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή που θα κάνει με τον Σάκη Τανιμανίδη στον ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος είχε πει για την απώλειά της σε συνέντευξή του: "Ήταν 15 χρονών και τα τελευταία χρόνια βλέπαμε ότι είχε βαρύνει, δεν άκουγε και δεν έβλεπε καλά και για τον λόγο αυτό δεν ήθελα να την ταλαιπωρώ με φωτογραφίες και βίντεο για τα social media. Με πλήγωνε αυτό που έβλεπα, είχα προετοιμαστεί για την απώλειά της, αλλά όσο και να έχεις προετοιμαστείς δεν μπορείς να είσαι ήρεμος και να σου βγει η αντίδραση που θα ήθελες. Έβγαλε ένα πρόβλημα στο αίμα. Είχε ένα καρκίνωμα στη χολή. Κάναμε κάποιες θεραπείες και πήγαινε καλύτερα. Κατάφερα να ξεκλέψω δύο μέρες για να κάνω μια δουλειά στο εξωτερικό. Ήμουν Φλωρεντία και Ρώμη.

Και με παίρνει η Κρίστη και μου λέει ότι η Μόλυ δεν αναπνέει καλά. Με πήρε 11 το πρωί, 6 το απόγευμα ήμουν Θεσσαλονίκη και σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού έλεγα: "Σε παρακαλώ, κράτα να σε χαιρετήσω". Έφυγα για δύο μέρες και δεν θα ήμουν δίπλα της στην τελευταία της ανάσα. Πραγματικά νιώθω ότι με περίμενε. Έκανα ό,τι θεραπεία υπήρχε, προσπάθησα να το εξαντλήσω, ό,τι δύναμη είχα ό,τι μπόρεσα, έκανα. Θα μείνει για πάντα, θα τη θυμόμαστε. Θα την κάνω τατουάζ δίπλα στη μητέρα μου".

Η ανάρτησή του με το τατουάζ που έκανε

Γιώργος Μαυρίδης: Με ποια εντυπωσιακή παρουσία πήγε για μπάνιο- Η φώτο της νυν με την πρώην

To τρέιλερ και η φωτογραφία που «πρόδωσαν» την επιστροφή του World Party με Τανιμανίδη-Μαυρίδη!

Τανιμανίδης - Μαυρίδης: Ανακοίνωσαν με τον πιο συγκινητικό τρόπο την επιστροφή του World Party

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved