Έλιωσε το παγόβουνο! Παναγιώταρου και Σχίζας μαζί! Η συνάντηση σε μπαρ στη Μύκονο και η συνομιλία
Showbiz

Έλιωσε το παγόβουνο! Παναγιώταρου και Σχίζας μαζί! Η συνάντηση σε μπαρ στη Μύκονο και η συνομιλία

Ο… αέρας της Μυκόνου φαίνεται πως έλιωσε το… παγόβουνο στην σχέση δύο πρώην που η μοίρα το έφερε να ξανασυναντηθούν στα Ματογιάννια.

Το κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθη Σχίζα μετά τον χωρισμό τους θύμιζε… Βόρειο Πόλο και οι σχέσεις τους ήταν παγωμένες και σε τεντωμένο σχοινί. Αυτές τις μέρες ο πρώην νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ Survivor κάνει διακοπές στην Μύκονο μαζί με έναν φίλο του. Στο νησί των Ανέμων ωστόσο βρίσκεται και η γνωστή influencer μαζί με τον κολλητό της φίλο.

Σχίζας: Δεν κρατάω κακία στον κύριο Δάντη, κάποια στιγμή με είχε πει «λάσπη»

panagiotarou2.jpg

Η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε στις 03:00 τα ξημερώματα το πρώην ζευγάρι έξω από μπαρ και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση. Όπως θα δείτε στα πλάνα, κάποια στιγμή ο Στάθης Σχίζας κινήθηκε προς το μέρος που στεκόταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και έπιασε κουβέντα μαζί της. Το γεγονός ότι οι δύο πρώην ξαναμίλησαν δείχνει πως οι σχέσεις τους μετά τον χωρισμό έχουν αρχίσει να αποκαθίστανται παύοντας να είναι εχθροπολεμικές.

Θυμίζουμε πως τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να μη λένε ούτε καλημέρα, φαίνεται όμως πως το πρώην ζευγάρι έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του.

Δείτε το βίντεο:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Προκάλεσε πανικό με την εμφάνισή της στα Ματογιάννια

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το κορμί δροσίζεται και... σκορπά εγκεφαλικά!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved